Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Kulcsfontosságú a biztonságos ivóvíz: korlátozási moratórium lépett életbe

 

A kézmosás alapvető a vírusfertőzés megelőzése során, a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. ezért önkéntes moratóriumot vállalt és léptetett életbe szolgáltatási területén. Annak érdekében, hogy mindenkinek biztosan legyen elegendő tiszta, egészséges ivóvize, társaságunk felfüggesztette a szolgáltatás korlátozását a nemfizető ügyfeleknél Pécsen és a környékbeli településeken. A vállalt moratórium határozatlan ideig tart.

Óvintézkedések - az ügyfelek együttműködését kérjük

A víziközmű-szolgáltatás biztosítása és fenntartása a járvány megfékezése érdekében kulcsfontosságú és kiemelt jelentőségű.
Az elmúlt hetekben társaságunk - rendkívüli helyzetekre készített, a koronavírus hazai megjelenésével életbe léptetett tevékenység-folytonossági tervének megfelelően - több intézkedést, belső munkafolyamat módosítást bevezetett a vízellátást biztosító munkatársak egészségmegőrzése érdekében.
Ehhez most az ügyfeleink együttműködését és megértését is kérjük:

Bár a személyes ügyintézés a megszokott rend szerint zajlik, arra kérjük ügyfeleinket, ha tehetik, részesítsék előnyben a telefonos vagy elektronikus ügyintézést (80/811-111, 72/421-700, uszi@tettyeforrashaz.hu, tettyeforrashaz.hu/uszi). Lázas, beteg állapotban a Búza téri személyes ügyintézés helyett a fenti ügyintézési lehetőségeket kérjük igénybe venni.

Megelőző intézkedésként társaságunk átmeneti időre felfüggesztette az üzemlátogatásokat, pályaorientációs napokat. Az elhalasztott programok, események későbbi pótlásáról weboldalunkon adunk tájékoztatást, illetve közvetlenül értesítjük az érintetteket.

Köszönjük ügyfeleink megértését és türelmét!

A publikálás időpontja: 2020. március 11.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Megújultak az értesítő plakátok

Új külsőt kaptak a társaságunk által használt értesítő plakátok, amelyek hamarosan ki is kerülnek a társasházak és családi házak ajtajaira.

Bővebben

Csütörtökön vízzavarosodás várható Pécs több pontján

Tájékoztatjuk tisztelet ügyfeleinket, hogy a Baranya utca 2., az Anna utca 21. és a József utca 21. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt 2020. május 7-én és 8-án vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő Kovácstelepen, a Szigeti út - Esztergár Lajos utca közti területen a Tüzér utca vonaláig, valamint a Belvárosban a Mária utca - Hunyadi János utca - Szentágothai János sétány - Majorossy Imre utca által határolt területen.

Bővebben

Friss, biztonságos csapvízzel a sikeres érettségiért

Hétfőn kezdődnek az érettségik, a veszélyhelyzet miatt azonban március közepe óta elárvultak az iskolaépületek, így a belső vízhálózatok is. Társaságunk a rendkívüli helyzet alatt is folyamatosan egészséges, biztonságos vizet juttat el az intézményekbe, otthonokba.

Bővebben

Új burkolatot kaptak az utak a téli csőtörések után

A mai napon befejeződik a korábban ideiglenesen, fóliás betonnal helyreállított téli hibahelyek, útburkolatok, járdák végleges javítása.

Bővebben

Tűzcsap hozammérés - vízzavarosodás lehet csütörtökön

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Nagy Jenő utca 10. szám előtti tűzcsapon tervezett oltóvíz hozammérés miatt 2020. április 23-án vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő a Szigeti út - Hungária út - Rákóczi út - Szabadság utca - József Attila utca - Athinay utca által határolt területen.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT