Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Kulcsfontosságú a biztonságos ivóvíz: korlátozási moratórium lépett életbe

 

A kézmosás alapvető a vírusfertőzés megelőzése során, a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. ezért önkéntes moratóriumot vállalt és léptetett életbe szolgáltatási területén. Annak érdekében, hogy mindenkinek biztosan legyen elegendő tiszta, egészséges ivóvize, társaságunk felfüggesztette a szolgáltatás korlátozását a nemfizető ügyfeleknél Pécsen és a környékbeli településeken. A vállalt moratórium határozatlan ideig tart.

Óvintézkedések - az ügyfelek együttműködését kérjük

A víziközmű-szolgáltatás biztosítása és fenntartása a járvány megfékezése érdekében kulcsfontosságú és kiemelt jelentőségű.
Az elmúlt hetekben társaságunk - rendkívüli helyzetekre készített, a koronavírus hazai megjelenésével életbe léptetett tevékenység-folytonossági tervének megfelelően - több intézkedést, belső munkafolyamat módosítást bevezetett a vízellátást biztosító munkatársak egészségmegőrzése érdekében.
Ehhez most az ügyfeleink együttműködését és megértését is kérjük:

Bár a személyes ügyintézés a megszokott rend szerint zajlik, arra kérjük ügyfeleinket, ha tehetik, részesítsék előnyben a telefonos vagy elektronikus ügyintézést (80/811-111, 72/421-700, uszi@tettyeforrashaz.hu, tettyeforrashaz.hu/uszi). Lázas, beteg állapotban a Búza téri személyes ügyintézés helyett a fenti ügyintézési lehetőségeket kérjük igénybe venni.

Megelőző intézkedésként társaságunk átmeneti időre felfüggesztette az üzemlátogatásokat, pályaorientációs napokat. Az elhalasztott programok, események későbbi pótlásáról weboldalunkon adunk tájékoztatást, illetve közvetlenül értesítjük az érintetteket.

Köszönjük ügyfeleink megértését és türelmét!

A publikálás időpontja: 2020. március 11.Bicsérdi, zóki, aranyosgadányi lakosok, figyelem! - Frissítve

FRISSÍTÉS: A szolgálatás a kora délutáni órkban mindenhol maradéktalanul helyreállt. Köszönjük a türelmet!

Bővebben

Vízzavarosodás várható Kovácsteleptől a Belvárosig

Tájékoztatjuk tisztelet ügyfeleinket, hogy a Kovácstelepi sportpályán és a Megyeri út 66. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt 2020. szeptember 24-én és 25-én vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő a Kovácstelep - Tiborc utca - Ifjúság útja - Alkotmány utca - Kodály Zoltán u - Szentágothai János sétány - Majorossy Imre utca - Felsőmalom utca - Légszeszgyár utca - Verseny utca - Megyeri út által határolt területen.

Bővebben

Maszk nélkül nincs ügyintézés hétfőtől

Az újranyitás óta eddig is maszkban lehetett ügyet intézni Búza téri ügyfélszolgálati irodánkban, mostantól azonban nem kiváltható az arc elé helyezett kendővel vagy sállal: az országos előírásnak megfelelően szeptember 21-től az ügyféltérbe kizárólag az orrot és szájat egyaránt eltakaró védőmaszkban lehet belépni.

Bővebben

Egy napos lezárás a Donátusi úton

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy ivóvíz- és szennyvízbekötés kialakítási munkálat miatt 2020. szeptember 21-én változik a forgalmi rend a Donátusi úton.

Bővebben

Telefonos ügyfélszolgálat zárvatartás

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy szeptember 18-án és október 2-án (pénteken) rendszerkarbantartás miatt telefonos ügyfélfogadásunk szünetel, Búza téri ügyfélszolgálati irodánkban 8 órától délután 14 óráig bővített létszámmal fogadjuk ügyfeleinket.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT