Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Húsvét után aszfaltozzák a Honvéd utcát - Frissítve

 

A napokban tartanak még az utómunkálatok, a parkolók, csatlakozó utcák és járdák aszfaltozása mellett a szakemberek a víznyelők és aknafedlapok szintbeemelését végzik. Továbbá április 24-én, pénteken a Jakabehgyi út 2-4. közti szakasza is új burkolatot kap félpályás útzár mellett egy korábbi hibajavítás után. A hétvégétől már mind a Honvéd utca, mind a Jakabhegyi út teljes szélességben járható lesz.

Április 9-én, csütörtökön az utolsó szennyvízvezeték is földbe kerül a Honvéd utcában, ezzel lezárul a több utca víziközmű-hálózatának korszerűsítését magába foglaló, összesen 200 millió forint értékű komplex rekonstrukció.

Az utolsó ütemben a Honvéd utca teljes szélességében új aszfaltburkolatot kap. A marási és burkolat-helyreállítási munkák április 14-én kezdődnek, aki teheti, április 24-ig kerülje a Honvéd utcát.
Ez idő alatt az utca teljes hosszán forgalomkorlátozás lesz érvényben. A 400 ágyas klinika megközelíthetősége, a mentők bejárása és a gyalogos forgalom végig biztosított. A csatlakozó utcákba (Váci Mihály, Budai Nagy Antal, Veres Péter u.) is be lehet hajtani, a munkagépek aktuális haladásának függvényében rövid ideig tartó várakozás előfordulhat.

Így zajlik az úthelyreállítás:

1. Április 14-16. között felmarják a Honvéd utca burkolatát.

2. A Honvéd utca - Szigeti úti kereszteződés aszfaltozásával indul a helyreállítás: április 14-én 8.00 órától várhatóan 17-én 12.00 óráig félpályás lezárás lesz érvényben, a Szigeti út felől nem lehet behajtani a Honvéd utcába; a forgalom rendőrlámpás irányítás mellett a Szigeti út déli sávján haladhat.

3. A Szigeti úttól felfelé haladva április 17-20. között aszfaltozzák a Honvéd utcát, a szakemberek a hétvégén is dolgoznak. Előreláthatóan április 24. délutántól már mindkét irányból átjárható lesz a Honvéd utca.

4. Április 21-től a parkolókat, járdát és a csatlakozó utcák elejét aszfaltozzák. 

 

honved_utca_aszfaltozas_kicsi.jpg  

Köszönjük a lakók és a közlekedők türelmét!

A publikálás időpontja: 2020. április 9.Változások az online számla adatszolgáltatás kapcsán

2020. július 1-től adatot kell szolgáltatni az adóhatóság felé minden belföldi adóalany felé kiállított számláról.

Bővebben

Mire jó egy üvegnyi szennyvíz?

A szennyvíz nemcsak azért hasznos, mert például biogázt és zöldáramot termelhetünk belőle. Kutatásokban is szerepet kap, mivel fontos információkat hordozhat magában.

Bővebben

Ivóvízvezeték felújítás Pellérden

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy június 29-én ivóvízvezeték-rekonstrukció indul Pellérden, a József Attila utcában.

Bővebben

Megelőzhető a pincék, alagsorok elöntése!

A nyári záporok alkalmával egyre gyakrabban hullik a városra rövid idő alatt rekordmennyiségű csapadék. Ilyenkor előfordul, hogy az esővíz nemcsak a csapadékgyűjtő-, hanem a szennyvízcsatornákba is megtalálja az utat. Ha magasabb az utcai csatornák vízszintje, a fizika törvényeinek megfelelően (akárcsak a közlekedőedényeknél) a házak aknáján vagy lefolyóján keresztül visszaáramolhat a szennyvíz a mélyebben fekvő ingatlanokba.

Bővebben

Újraindul a leolvasás és a vízmérő-csere

Június 15-től újra elindulnak a járványhelyzet miatt felfüggesztett tevékenységek: a vízmérő leolvasás, a bekötési és mellékvízmérő-csere, a szakszerűségi vizsgálat, valamint a mérőhelyek ellenőrzése.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT