Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Bátorság! Csengess kétszer!

 

Társaságunk Facebook-oldalán rendszeresen közlünk válogatásokat leolvasóink fotóiból. Ezúttal meghökkentő, vagy éppenséggel megmosolyogtató kapucsengő-feliratokból és ajtóra tűzött kiírásokból gyűjtöttünk össze egy csokorral.

121135301_750353745746806_1441589030315174335_n.jpg

A leolvasás mellett a számlák kézbesítését is végző munkatársainkat sokszor komoly kihívás elé állítják a hiányos vagy rejtjeles névtáblák, az olykor „megrázó” élményt nyújtó, vagy nem működő kaputelefonok, jelöletlen postaládák. A fejtörést okozó esetekhez képest üdítőek az olyan backdoor kommunikációs üzenetek, mint a „16:30-17:30 között dolgozatot írok!”, vagy a „Kígyóval őrzött lakás”.

A vízmérők leolvasása ugyanakkor fontos része a mindennapi életünk kényelmét biztosító víz- és szennyvíz-szolgáltatásnak; az adatok összegyűjtése és a mérőhelyek rendszeres ellenőrzése elengedhetetlen a pontos elszámoláshoz!

Munkatársaink a sok esetben nehezített terep ellenére is hatékonyan veszik az akadályokat: 2020-ban a lakások, házak 93%-ában sikerült hozzáférniük a mérőkhöz.

Hol olvasunk márciusban?

A következő hónapban a Szigeti külvárosban, a 400 ágyas klinika környékén, Rácvárosban, Patacson és Cserkúton élő ügyfeleink várhatják leolvasóink érkezését. Az időpontok megtalálhatóak minden vízdíjszámlán, illetve weboldalunkon, a Leolvasás menüpont alatt.

Leolvasóink fotógyűjteményét ide kattintva tekinthetik meg.

A publikálás időpontja: 2021. március 2.


Vízszállítás kúttalan utakon

Ivóvízszállítást végző szakembereink egyre gyakrabban tapasztalnak türelmetlenséget, indulatot munkájuk során a közlekedők részéről.

Bővebben

A klímaváltozás a közműhálózatot feszegeti

Az extrém időjárási körülmények, a hatalmas esőzések és a szárazság váltakozása a vízszolgáltatókat is minden eddiginél nagyobb kihívás elé állítja. Komoly meghibásodások, csőtörések nehezítik az egyébként is felújításra szoruló hálózat működtetését.

Bővebben

Vízzavarosodás lehet augusztus 4-én a Megyeri út déli részén és környékén

Szakembereink a Megyeri úton és a Verseny utcában végeznek oltóvíz-hozam mérést 8-10 óra között, ezért a mérések napján több helyen lehet vízzavarosodás, nyomáscsökkenés.

Bővebben

Helyreállítás a Mártírok útján

Július 18-tól egy héten át végeznek útburkolat-helyreállítást a Mártírok útja 26., 34. és 56. szám előtt, ahol a korábbi szennyvízvezeték rekonstrukciót követő süllyedéseket javítják garanciálisan a szakemberek. A tervezetten július 22-ig tartó munkálat ideje alatt az érintett szakaszokon útszűkületre lehet számítani.

Bővebben

Vizes város - Töltsd újra! a Fényfesztiválon

A csaknem 100.000 látogatót vonzó rendezvényen friss vízzel vártuk a fesztiválozókat a Fény útja Kossuth téri helyszínén, emellett vizes teszttel irányítottuk rá a figyelmet a víz, azon belül a vezetékes víz, a pécsi csapvíz és a víziközmű-szolgáltatás értékeire, fontosságára.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT