Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Rekonstrukció a Kővirág utcában

 

Március 16-tól a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. vízvezeték-felújítást végez a Kővirág utcában és környékén. A várhatóan június 15-ig tartó rekonstrukció eredményeként összesen 460 méternyi új vezeték kerül a föld alá.

Kõvirág_utca_térkép-02.jpgAz 1975-ben épült vezetékszakaszokat elavultságuk, romló műszaki állapotuk miatt cserélik ki szakembereink. A Daru dűlő–Kővirág utca–Fülemüle utca határolt területen zajló felújítást nyílt árkos technológiával végezzük. A munkálatok ideje alatti ideiglenes útzárakról vagy parkolási tilalmakról az arra közlekedők előzetes felhívással, valamint a területen kihelyezett útjelzőkkel kapnak tájékoztatást.

Az első ütemben szakembereink a Daru dűlő 4-től a Magyarürögi vízfolyást alulról keresztezve haladnak a Kővirág utca 24-ig. Ezt követően a Kővirág utca páratlan oldalán, nagyrészt zöldterületen folytatódik a munka, egészen a 21. számig, majd az utolsó ütemben a Kővirág utca 38. alatti ingatlantól indulva a Fülemüle utca 57-ig cseréljük a vezetékeket. 

A felújítás ideje alatt az érintett fogyasztók ellátását átmeneti vízhálózattal, repülővezetékkel biztosítjuk. A technológiai okokból elkerülhetetlen vízhiányról előzetesen értesítjük ügyfeleinket.

Forgalmirend-változás: a munkálatok első szakaszában a Daru dűlő 4. előtti útszakaszt – a gerincvezetékre történő csatlakozás idejére – a forgalom elől elzárjuk, ez idő alatt a dűlő időszakosan mindkét oldalról zsákutca lesz. Kérjük, figyeljék a kihelyezett táblákat!

Köszönjük a környéken élők és a közlekedők türelmét, amellyel segítik a munkálatok megvalósulását!

A publikálás időpontja: 2021. március 9.


Vízszállítás kúttalan utakon

Ivóvízszállítást végző szakembereink egyre gyakrabban tapasztalnak türelmetlenséget, indulatot munkájuk során a közlekedők részéről.

Bővebben

A klímaváltozás a közműhálózatot feszegeti

Az extrém időjárási körülmények, a hatalmas esőzések és a szárazság váltakozása a vízszolgáltatókat is minden eddiginél nagyobb kihívás elé állítja. Komoly meghibásodások, csőtörések nehezítik az egyébként is felújításra szoruló hálózat működtetését.

Bővebben

Vízzavarosodás lehet augusztus 4-én a Megyeri út déli részén és környékén

Szakembereink a Megyeri úton és a Verseny utcában végeznek oltóvíz-hozam mérést 8-10 óra között, ezért a mérések napján több helyen lehet vízzavarosodás, nyomáscsökkenés.

Bővebben

Helyreállítás a Mártírok útján

Július 18-tól egy héten át végeznek útburkolat-helyreállítást a Mártírok útja 26., 34. és 56. szám előtt, ahol a korábbi szennyvízvezeték rekonstrukciót követő süllyedéseket javítják garanciálisan a szakemberek. A tervezetten július 22-ig tartó munkálat ideje alatt az érintett szakaszokon útszűkületre lehet számítani.

Bővebben

Vizes város - Töltsd újra! a Fényfesztiválon

A csaknem 100.000 látogatót vonzó rendezvényen friss vízzel vártuk a fesztiválozókat a Fény útja Kossuth téri helyszínén, emellett vizes teszttel irányítottuk rá a figyelmet a víz, azon belül a vezetékes víz, a pécsi csapvíz és a víziközmű-szolgáltatás értékeire, fontosságára.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT