Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Felújítás Kertváros mélyén

 

Panelépületek alatti labirintusban folytatódik a víziközmű-hálózat korszerűsítése: áprilisig a pécsi Kertváros alatt több kilométer hosszan húzódó közműalagút-folyosóban (KAF) végez felújítási munkálatokat a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

A távhő- és villamos vezetékeknek is otthont adó (hazai viszonylatban különlegességnek számító), 1970-es években épült alagútrendszer a pécsi víziközmű-hálózatnak is fontos része, amelynek két pontján, a Nagy Imre út és az Apáczai Csere János körtér alatt cserél vezetéket a szolgáltató. Az 1981-ben üzembe helyezett acélcsövek helyére több mint fél kilométer hosszan kerül új KPE vezeték, emellett a várhatóan áprilisig tartó munkálattal négy csomópont is megújul és egy új tűzcsapot is létesítenek a szakemberek. 

Felujitas_Kertvaros_melyen_2022.03.03_02.jpg 

A publikálás időpontja: 2022. március 4.


Vízvételezési helyek Pécsen

Nyakunkon a hőség. Az alábiakban közöljük a Pécsen elérhető, a BIOKOM Nonprofit Kft. által működtetett csobogók, ivókutak listáját, amelyek enyhülést jelenthetnek a kánikulai forróságban.

Bővebben

Újra helyükön a permetkapuk

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. vasárnaptól három városrészben, a Belvárosban, Uránvárosban és Kertvárosban is beüzemeli a köztéri párakapukat, amelyek az előttünk álló kánikulai napokon biztos pontként, a vízhálózatra telepítve nyújtanak felüdülést az arra járóknak.

Bővebben

Csőtörés okozott vízfolyást a Szabadság utcában, rendőrök irányítják a forgalmat

Egy 150 mm átmérőjű öntöttvas fővezeték tört el a Szabadság utca 19. számnál hétfő délelőtt. Az út teljes szélességében folyt a feltörő víz, amely több helyen a burkolatot is megemelte.

Bővebben

Nevet kapott a csatornaszörny: BUDZILLA a pécsi csatornahálózat réme

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. névadó pályázatot hirdetett a március 22-én, a Víz világnapján átadott Csatornaszörny installációhoz kapcsolódóan. A felhívásra több mint 400 javaslat érkezett, a kisorsolt nyertesek június 5-én, a környezetvédelem világnapján vették át Csatornaszörny-csomagjukat.

Bővebben

Pécs több pontján lehet vízzavarosodás május 17-én

Szakembereink a belvárosban, valamint a Szigeti út - Magyarürögi út csomópont közelében több tűzcsapon végeznek oltóvíz-hozam mérést 12-15 óra között, ezért csütörtök délután több helyen lehet vízzavarosodás, nyomáscsökkenés.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT