Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Halló, itt a Tettye Forrásház!
Novembertől Skype-on is elérhető az ügyfélszolgálat

 

Ügyfeleink figyelmébe ajánljuk új szolgáltatásunkat: a magasabb szintű kapcsolattartás érdekében a felhasználók novembertől már Skype-on is elérhetik társaságunk ügyfélszolgálatát. 

skype.JPGA korszerű és legfőképpen ingyenes alkalmazás használata egyszerű: a Skype keresőjében a Tettye Forrásház Zrt. Ügyfélszolgálatát kiválasztva bárki díjmentesen hívhatja ügyfélszolgálati munkatársainkat. Az új funkció a Tettye honlapján, a Kapcsolatok menüpont alatt is elérhető a Skype logóra kattintva. A kapcsolatteremtéshez telepített Skype program szükséges.

Munkatársaink a telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje alatt fogádják a hívásokat (hétfő, kedd, szerda: 7.00-16.30, csütörtök: 7.00-20.00, péntek: 7.00-12.00).

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy Skype-on keresztül kizárólag hívásokat fogadunk, chatelésre nincs lehetőség!

A publikálás időpontja: 2013. november 6.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Angster József utca, Mártírok útja – indulnak a víziközmű felújítások

A jó idővel együtt elindulnak az idei év legjelentősebb pécsi víziközmű-rekonstrukciói: március 25-én megkezdődik a Mártírok útja alatt futó nagy átmérőjű szennyvíz fővezeték korszerűsítése, április első hetétől pedig az Angster József utcában is nekifognak az ivóvíz- és szennyvízhálózat felújításának a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei.

Bővebben

Víz világnapi családi hétvége a Pécsi Állatkertben

Március 22-én ünnepeljük a Víz világnapját, amely alkalomból idén harmadszor rendezzük meg közösen és Pécsi Állatkerttel a vizes családi hétvégét a Zoo-ban március 23-24-én.

Bővebben

Vízhiány Pécsbányán

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2019. március 19-én, kedden 8-15 óra között vízhiány lesz Pécsbánya teljes területén, valamint Alsógyükés egy részén egy Széchenyi-aknán tervezett csomóponti akna átépítés miatt.

Bővebben

…ééés forog! Videópályázat indul!

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem a Zöld Egyetem Program keretében videópályázatot hirdet a PTE hallgatói részére. A három legjobb alkotás pénzdíjazásban részesül. 

Bővebben

Szabadulj ki a Pollack Expon

A február 28-március 1. között megrendezendő Pollack Expon idén izgalmas, vízműves szabaduló szobával várjuk a látogatókat. 

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT