Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Halló, itt a Tettye Forrásház!
Novembertől Skype-on is elérhető az ügyfélszolgálat

 

Ügyfeleink figyelmébe ajánljuk új szolgáltatásunkat: a magasabb szintű kapcsolattartás érdekében a felhasználók novembertől már Skype-on is elérhetik társaságunk ügyfélszolgálatát. 

skype.JPGA korszerű és legfőképpen ingyenes alkalmazás használata egyszerű: a Skype keresőjében a Tettye Forrásház Zrt. Ügyfélszolgálatát kiválasztva bárki díjmentesen hívhatja ügyfélszolgálati munkatársainkat. Az új funkció a Tettye honlapján, a Kapcsolatok menüpont alatt is elérhető a Skype logóra kattintva. A kapcsolatteremtéshez telepített Skype program szükséges.

Munkatársaink a telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje alatt fogádják a hívásokat (hétfő, kedd, szerda: 7.00-16.30, csütörtök: 7.00-20.00, péntek: 7.00-12.00).

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy Skype-on keresztül kizárólag hívásokat fogadunk, chatelésre nincs lehetőség!

A publikálás időpontja: 2013. november 6.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Megújult Üzletszabályzatunk

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy módosult társaságunk Üzletszabályzata, amelyet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal KSFO_2018/666-4 számú határozatával jóváhagyott.

Bővebben

23-án takarítottak, 26-án pihentek a pécsiek

A vízfogyasztás terén folytatódott a megszokott trend - karácsonykor és újév idején gyakran kevesebb ivóvíz fogy, mint máskor. Az év végét tekintve Pécsen és a környező településeken december 23-án használták el a legtöbb vizet (több mint 25 ezer köbmétert), míg karácsony másnapja bizonyult a pécsiek egyik legkevésbé aktív napjának: december 26-án csaknem éves negatív rekordot döntve mindössze 18 ezer köbméternyi ivóvíz fogyott a tározókból.

Bővebben

Vízhiány Kővágószőlős és Kővágótöttös területén

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy újabb meghibásodás történt az (ünnepek alatt javított) Kővágószőlős-Tótvár közti fővezetéken. A sérült vezetékszakasz cseréje miatt a mai napon (január 2-án) 16.00 órától várhatóan 22.00 óráig vízhiány lesz Kővágószőlős nagy részén és Kővágótöttös teljes területén. 

Bővebben

A Pécsi Vízműves követelések kapcsán

A napokban kiküldött, régi Pécsi Vízműves követelések kapcsán egy a sajtóban megjelent ügyfélbeszámoló szerint a felhasználót a behajtó cég azzal próbálta fizetésre bírni, hogy jelezte, elzárják a vizet otthonában, ha nem fizet.

Bővebben

Tűzcsap hozammérés Pécsett a Kodó dűlőben december 18-án

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsen a Kodó dűlő 1., valamint 4. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt, 2018. december 18-án, kedden 11.00-16.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő az a Fogadó városrész - Rácváros - Kovácstelep - Uránváros - Szigeti városrész - Ispitaalja és a Belváros területén.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT