Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Nyílt napok a víz világnapja alkalmából
Betekintés a kulisszák mögé

 

Március 22-én ünnepeljük a víz világnapját. Szeretettel ajánljuk iskolásoknak szervezett programjainkat, valamint pályázatunkat, amelynek fődíja egy iskolai ivókút.

Látogatás a Damjanich utcai Vízkincstárban - március 23-24-25. (hétfő-kedd-szerda) 8.00-16.00

P10007331.JPG

Interaktív, játékra és tanulásra ösztönző bemutatótermünk kiállított relikviákkal, installációkkal, korabeli dokumentumokkal és sajtóhírekkel szemlélteti, milyen szerepet játszott a víz és a csatornázás fejlődése Pécs modern nagyvárossá alakulásában. A gyerekek bepillanthatnak a pécsi vízellátás 120 éves múltjába, emellett a mai szolgáltatásról is kapnak érdekes ismereteket. 

A látogatás időtartama kb. egy óra, a részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. A kiállítás a pécsi vízszolgáltatás egyik kiindulópontjaként szolgáló egykori Damjanich gépháznál és ősfás kertjében várja a látogatókat. A bemutatóterem a Bartók Béla utcáról balra fordulva a Kacsóh Pongrác utca felől megközelíthető.  


Nyílt nap a pécsi szennyvíztelepen - március 18-19. (szerda-csütörtök) 8.00-15.30

szennyvíztelep_7.JPGAz elmúlt évek egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó programjaként újra megnyitja kapuit a pécsi szennyvíztelep: szakmai vezetéssel járhatják végig az elhasznált víz útját a gyerekek, akiket a laboratóriumban kísérlet, az udvaron speciális csatornatisztító járművünk bemutatója vár. Megtudhatják, mi történik a vízzel, miután elnyeli a lefolyó, miként lesz a szennyezettből ismét tiszta víz, amit visszaadhatunk a természetnek, és azt is, hogyan „tartjuk jól" a szennyező anyagokat lebontó hasznos baktériumokat.


A látogatás időtartama kb. egy óra, a részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges.
A regisztrált csoportoknak az uránvárosi buszvégállomásról ingyenes buszjáratokat biztosítunk a telepre és vissza. Program helyszíne: Pécs városi szennyvíztisztító telep - 7634 Pécs, Állomás utca 40. (a 6-os út pellérdi elágazásától Pellérd felé kb. 600 méterre, GPS koordináták: 46.0531,18.1541)

A Vízkincstár látogatást elsősorban alsó, a szennyvíztelepi bejárást felső tagozatosoknak ajánljuk. A rendezvényekre alábbi elérhetőségeinken várjuk jelentkezésüket: 20/423-6609, szabo.betti@tettyeforrashaz.hu

A publikálás időpontja: 2015. március 10.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Átmeneti üzemzavar

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy műszaki hiba miatt társaságunk átmenetileg nem érhető el vezetékes telefonon. 

Bővebben

Csőtörés okoz vízhiányt a havihegyen, a szakemberek dolgoznak a vezeték cseréjén

Meghibásodott egy 150 mm átmérőjű fővezeték kedd hajnalban a Havi-hegyi út 57. szám előtt. Ennek következtében átmenetileg szünetel a vízellátás a Havi-hegyi út 57-78. között, a Székely, Kun, Besenyő utcákban, valamint a Wass Albert úton.

A javítási munkálatok helyszínén útszűkületre lehet számítani.

Bővebben

Átmeneti vízhiány várható Nagyárpádon

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Kemény Zsigmond utca 119. előtt végzett tűzcsap telepítési munkálat miatt átmeneti vízhiány várható Nagyárpád területén 2018. november 8-án 9 és14 óra között.

Bővebben

Novemberi nyitvatartási rend változások

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az november 1-i munkanap áthelyezés miatt, az alábbiak szerint változik az ügyfélszolgálati irodánk és a telefonos ügyfélszolgálatunk nyitvatartása:

Bővebben

Tűzcsap hozammérés Pécsett a Szigeti városrészben és a Belvárosban november 7-én

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsen a Hőgyes Endre utca 16., a Jászai Mari utca 26. valamint a Szendrey Júlia utca 22. előtt tervezett oltóvíz hozammérések miatt, 2018. november 7-én, szerdán 10.00-14.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő az Rókus utca - Hungária utca - Madách Imre utca - József Attila utca - Nagy Lajos király útja - Bajcsy-Zsilinszky utca - Irgalmasok utcája - Széchenyi tér - Jannus Pannónius utca - Esze Tamás utca - Forbát Alfréd utca - Tábor utca valamint az Alkotmány utca által határolt területen.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT