Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Közérdekű közlemények, hírek
 

 

Javítják az utakat a téli hibák után   2022. március 30.

A jó idővel és az aszfaltüzemek újraindulásával megkezdődött a korábban ideiglenesen, fóliás betonnal helyreállított téli hibahelyek, útburkolatok, járdák végleges javítása. A téli, fagyos időszakban számos hibaelhárítást kellett elvégeznie a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakembereinek, az akkor ideiglenesen helyreállított útszakaszok most vadonatúj burkolatot kapnak.

Bővebben

A víz világnapján kelt életre a pécsi csatornaszörny   2022. március 22.

Veszedelmes fenevaddal bővült március 22-én a Pécsi Állatkert gyűjteménye: a világszerte honos szennyeződésfélék családjába tartozó közönséges csatornaszörnyek egy példánya érkezett a Mecsek lábához. A formabontó installációt a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. társadalmi szemléletformáló kampánya keretében helyezte el a Zoo-ban, nem megszokott módon irányítva a figyelmet a szennyvízszolgáltatás felelős igénybevételére.

Bővebben

Felbontás helyett vezetékbélelés a sínek alatt   2022. március 11.

Korszerű technológiával, minimális felbontás mellett hárították el a város egyik legnagyobb ivóvíz fővezetékén történt meghibásodást a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei. A Siklósi út alatt futó, 500 milliméter átmérőjű acélvezeték működését béleléssel állították helyre a héten.

Bővebben

Felújítás Kertváros mélyén   2022. március 4.

Panelépületek alatti labirintusban folytatódik a víziközmű-hálózat korszerűsítése: áprilisig a pécsi Kertváros alatt több kilométer hosszan húzódó közműalagút-folyosóban (KAF) végez felújítási munkálatokat a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

Bővebben

Elindult a próbaüzem a szennyvíztisztító telepen   2022. március 1.

2022. március 1-től új eszközök, medencék, műtárgyak végzik az eddiginél is hatékonyabb tisztítást a teljes egészében megújuló pécsi szennyvíztisztító telepen.

Bővebben

Vízhiány, vízzavarosodás, nyomáscsökkenés Mecsekszentkúton   2022. február 28.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Rózsahegyi úti víztározóban végzett hibaelhárítás miatt március 3-án csütörtökön, 8-12 óra között Mecsekszentkút városrészben és térségében nyomáscsökkenés, vízzavarosodás, vízhiány fordulhat elő.

Bővebben

Vízzavarosodás lehet március 1-én a Belváros nyugati felén   2022. február 27.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az Apáca utca 21. előtti tűzcsapon végzett oltóvíz-hozammérés miatt 2022. március 1-én, kedden vízzavarosodás fordulhat elő Pécs belvárosában a Petőfi Sándor utca - Kodály Zoltán utca - Aradi vértanúk útja - Hunyadi János utca - Apáca utca - Szent István tér - Hungária utca által határolt területen.

Bővebben

Csatlakozóhiba miatt lezárás a Liszt Ferenc utcában   2022. február 24.

A Liszt Ferenc utca 14. előtti csatlakozó meghibásodása és a hiba elhárítása miatt ideiglenesen lezárták a Liszt Ferenc utcát, amely így a Légszeszgyár utca felől zsákutcává válik.

Bővebben

Hibajavítás a Hungária utcában – vízzavarosodás is előfordulhat   2022. január 24.

Sérült szennyvízaknák javítása kezdődik január 25-én Pécsen a Hungária utca - Kóczián Sándor utca - Jászai Mari utca - Nagy Jenő utca csomópontban. A munkálattal egy időben a Hungária utca - Nagy Jenő utca találkozásánál lévő, 300 mm átmérőjű ivóvízhálózati tolózár cseréjét is elvégzik a szakemberek.

Bővebben

Péntek hajnalban megnyílik a kertvárosi körforgalom   2022. január 20.

A január eleji, szokatlanul enyhe időjárásnak köszönhetően a tervezettnél gyorsabban haladt a kertvárosi vízhálózati csomópont átépítése, így (a burkolat szilárdulási, kötési idejének leteltével) január 21-e, péntek reggel 5 órától újra közlekedhető a Keszüi út - Megyeri út - Nagy Imre úti körforgalom december végén lezárt része. A forgalom visszaáll a megszokott rendbe.

Bővebben

1 3 4 5 6 7 8
578 db publikáció a témához kapcsolódóan


Vízvételezési helyek Pécsen

Nyakunkon a hőség. Az alábiakban közöljük a Pécsen elérhető, a BIOKOM Nonprofit Kft. által működtetett csobogók, ivókutak listáját, amelyek enyhülést jelenthetnek a kánikulai forróságban.

Bővebben

Újra helyükön a permetkapuk

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. vasárnaptól három városrészben, a Belvárosban, Uránvárosban és Kertvárosban is beüzemeli a köztéri párakapukat, amelyek az előttünk álló kánikulai napokon biztos pontként, a vízhálózatra telepítve nyújtanak felüdülést az arra járóknak.

Bővebben

Csőtörés okozott vízfolyást a Szabadság utcában, rendőrök irányítják a forgalmat

Egy 150 mm átmérőjű öntöttvas fővezeték tört el a Szabadság utca 19. számnál hétfő délelőtt. Az út teljes szélességében folyt a feltörő víz, amely több helyen a burkolatot is megemelte.

Bővebben

Nevet kapott a csatornaszörny: BUDZILLA a pécsi csatornahálózat réme

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. névadó pályázatot hirdetett a március 22-én, a Víz világnapján átadott Csatornaszörny installációhoz kapcsolódóan. A felhívásra több mint 400 javaslat érkezett, a kisorsolt nyertesek június 5-én, a környezetvédelem világnapján vették át Csatornaszörny-csomagjukat.

Bővebben

Pécs több pontján lehet vízzavarosodás május 17-én

Szakembereink a belvárosban, valamint a Szigeti út - Magyarürögi út csomópont közelében több tűzcsapon végeznek oltóvíz-hozam mérést 12-15 óra között, ezért csütörtök délután több helyen lehet vízzavarosodás, nyomáscsökkenés.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT