Kártyás vízmérőSzennyvíz szippantásLaboratóriumi szolgáltatásokMellékvízmérő-csere

Tájékoztató a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz díj esetén igénybe vehető locsolási kedvezmény igénybevételéről
 

 

A fizetendő közszolgáltatási díj locsolómérő felszerelésével, vagy időszakos locsolási kedvezmény igénylésével csökkenthető.

Locsolási kedvezmény igénybevétele a kedvezményezett időszakra eső vízfogyasztás 10%-kal csökkentett mennyiségének figyelembevételével, a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvízdíj kiszámlázásánál:

Az időszakos kedvezményre vonatkozó feltételek

  • Az időszakos kedvezményt érvényes közüzemi (ivóvíz-szolgáltatásra vonatkozó) szerződéssel rendelkező lakossági felhasználók vehetik igénybe minden évben a május 1-től szeptember 30-ig terjedő időszakra.
  • A kedvezmény csak bekötési vízmérővel rendelkező ingatlanra adható.
  • A kedvezmény feltétele, hogy a felhasználónak nem lehet a szolgáltatói közműhálózaton kívül egyéb vízbeszerzési lehetősége (saját tulajdonú kút, vásárolt víz, felszíni vízhasználat);
  • sem a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. felé 90 napon túl fennálló díjhátraléka az igénybejelentés benyújtásának időpontjában, illetve a locsolóvíz korrekció megadását követően.
  • Nem lakossági felhasználók nem élhetnek a százalékos locsolási kedvezménnyel.


Kedvezmény igénybevétele


Az igény bejelentését az ügyfélszolgálati irodánkban beszerezhető, vagy az itt elérhető igénybejelentő nyomtatvány kitöltésével és beküldésével lehet megtenni.
Figyelem! Az igényt az adott év locsolási időszakára legkésőbb április 15-ig lehet benyújtani, és minden évben meg kell ismételni! (Határidőn túli bejelentés esetén a kedvezmény a következő évre állapítható meg.)
Társaságunk a benyújtott kérelmet 30 napon belül elbírálja, és írásban értesíti a felhasználót.

Annak érdekében, hogy a kedvezmény a locsolási időszakra vonatkozó tényleges felhasználás mértékére érvényesüljön, a felhasználó a kedvezményezett időszakot közvetlenül megelőző (április 25-30.) és az azt követő napokban (október 1-10.) bejelentheti mérőállását. Mérőállás hiányában a kedvezményt az éves felhasználás átlagának a locsolási időszakra eső hányadára számítjuk ki.

Mennyiségi korrekció locsolási tilalom időszakában nem alkalmazható.

További információkkal ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Tűzcsap hozammérés Pécsett a Kodó dűlőben december 18-án

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsen a Kodó dűlő 1., valamint 4. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt, 2018. december 18-án, kedden 11.00-16.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő az a Fogadó városrész - Rácváros - Kovácstelep - Uránváros - Szigeti városrész - Ispitaalja és a Belváros területén.

Bővebben

Forgalmirend-változás a Fülemüle utcában

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy társaságunk Pécsett a Fülemüle utcában aknafedlap felújítási munkálatokat végez december 14-17. között, amely elkerülhetetlenül szükségessé teszi a forgalom átmeneti, teljes szélességű korlátozását.

Bővebben

Ünnepi vízkorlátozási moratórium

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. a korábbi évek gyakorlatának megfelelően idén is önkéntes moratóriumot vállal az ünnepek idejére. A szolgáltató felfüggeszti az esedékes korlátozásokat - ezzel igyekszik megkönnyíteni ezt az időszakot a nehéz helyzetben lévő ügyfelei számára.

Bővebben

Tűzcsap hozammérés Pécsett a Belvárosban december 6-án

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsen a József u. 12., valamint a József u. 24. előtt tervezett oltóvíz hozammérések miatt, 2018. december 6-án, csütörtökön 10.00-14.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő az Aradi vértanúk útja - Kálvária utca - Majorossy Imre utca - Bástya utca - Mária utca - Széchenyi tér - Apáca utca - Szent István tér - Esze tamás utca, valamint a Klimó György utca.

Bővebben

Csőtörés a Szabadság utcában

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy meghibásodott egy 100 mm átmérőjű fővezeték a Szabadság utca - Kálvin utca sarkán, ennek következtében a Szabadság utca keleti oldalán a Kaffka Margit utca - Indóház tér közti szakaszon szünetel a vízszolgáltatás.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT