Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Estétől járható félpályán a Szigeti út - frissítve!

 

A Szigeti út 58. előtt hibásodott meg hétfő reggel a környéket ellátó fővezeték. A feltörő víz a burkolatot is megemelte, emiatt a Szigeti út Faludi Ferenc utca - Homok utca köti szakaszát teljes szélességben elzárták a forgalom elől. Az érintett buszok terelőútvonalon járnak.

A sérült vezetékszakasz cseréje után az útburkolatot is helyreállítják így a forgalomkorlátozás várhatóan érvényben marad az elkövetkező napokban. A csőtörés miatt a Szigeti út 112-től a Gyümölcs utcai kereszteződésig átmenetileg nincsen víz, a szolgáltatás helyreálltáig a Sziget út 60. előtti tűzcsapra szerelt kifolyóról biztosított az ivóvíz.

Köszönjük a közlekedők és a környéken élők türelmét! 

frissítés (17.30): 

A csőtörés javítása elkészült délután, a szolgáltatás helyreállt.
Várhatóan kora este megnyitják a belváros irányába haladó sávot az autósok előtt (az északi pályán marad a lezárás), majd jövő hét elején a déli forgalmi sávot javítják félpályás korlátozás mellett. 
Az útburkolatot ideiglenesen, aszfaltszintig állítják helyre, mivel a területen hamarosan felújítás kezdődik. Ősszel a kelet-nyugat közösségi közlekedési tengely megvalósítása elnevezésű városi TOP-os projekthez kapcsolódóan az érintett vízvezetéket is cserélik 600 méter hosszan.

117388397_613463359334743_6841080658463235298_n.jpg 

A publikálás időpontja: 2020. augusztus 10.Bicsérdi, zóki, aranyosgadányi lakosok, figyelem! - Frissítve

FRISSÍTÉS: A szolgálatás a kora délutáni órkban mindenhol maradéktalanul helyreállt. Köszönjük a türelmet!

Bővebben

Vízzavarosodás várható Kovácsteleptől a Belvárosig

Tájékoztatjuk tisztelet ügyfeleinket, hogy a Kovácstelepi sportpályán és a Megyeri út 66. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt 2020. szeptember 24-én és 25-én vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő a Kovácstelep - Tiborc utca - Ifjúság útja - Alkotmány utca - Kodály Zoltán u - Szentágothai János sétány - Majorossy Imre utca - Felsőmalom utca - Légszeszgyár utca - Verseny utca - Megyeri út által határolt területen.

Bővebben

Maszk nélkül nincs ügyintézés hétfőtől

Az újranyitás óta eddig is maszkban lehetett ügyet intézni Búza téri ügyfélszolgálati irodánkban, mostantól azonban nem kiváltható az arc elé helyezett kendővel vagy sállal: az országos előírásnak megfelelően szeptember 21-től az ügyféltérbe kizárólag az orrot és szájat egyaránt eltakaró védőmaszkban lehet belépni.

Bővebben

Egy napos lezárás a Donátusi úton

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy ivóvíz- és szennyvízbekötés kialakítási munkálat miatt 2020. szeptember 21-én változik a forgalmi rend a Donátusi úton.

Bővebben

Telefonos ügyfélszolgálat zárvatartás

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy szeptember 18-án és október 2-án (pénteken) rendszerkarbantartás miatt telefonos ügyfélfogadásunk szünetel, Búza téri ügyfélszolgálati irodánkban 8 órától délután 14 óráig bővített létszámmal fogadjuk ügyfeleinket.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT