Tovább a tartalomhoz

Keresés

Híreink

Itt a locsolási kedvezmény érvényesítésének ideje

A locsolási időszak zárásaként október 10-ig jelenthetik be mérőállásukat azon kerttulajdonosok, akik korábban sikerrel igényelték a 10 százalékos locsolási kedvezményt.
2023.10.02.

Óriásplakátok a Széchenyi téren

Analitikus, biogáz, építő-, geodéta, hálózatüzemeltetési, informatikai, irányítástechnikai, szennyvízkezelési, tervező, üzemirányítási, villamos – felsorolni, végigolvasni sem könnyű a nálunk dolgozó mérnökök szakterületeinek ABC-sorrendbe szedett listáját.
2023.09.29.

Megújul a Viktória utca alatti ivóvízhálózat

Megnyitották ma az autósok előtt az ideiglenesen helyreállított pécsi Viktória utcát, ahol szeptember 21-én komoly üzemzavart okozott az utca alatt megrepedt, nagy átmérőjű fővezeték. A sokadszorra meghibásodó vezetéket a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei még az év vége előtt teljes hosszában kicserélik.
2023.09.27.

Gyémántokat gyűjtött Budzilla

Városmarketing Gyémánt Díjjal ismerték el a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. két friss projektjét: a tudatos csatornahasználatra buzdító Ne etesd a Csatornaszörnyet! kisfilm és kampány, valamint a pécsi szennyvíztisztító telepen kialakított Bokortól a latrináig és a csatornáig interaktív szennyvizes bemutatóterem érdemelte ki az elismerő védjegyet.
2023.09.22.

Menekülés a hidroglóbuszból

Sikeres mentési próbán vannak túl a katasztrófavédelem és cégünk munkatársai, akik három napon át végeztek akciófilmbe illő gyakorlatokat a Pécs-újhegyi víztárolónál.
2023.09.20.

Mentési gyakorlat az újhegyi víztoronynál

Összehangolt katasztrófavédelmi gyakorlat zajlik hétfőtől Pécs-Újhegyen. Szeptember 18-tól 20-ig a vármegyei katasztrófavédelem és társaságunk munkatársai egy víztoronyban rekedt személy kimentését gyakorolják kötéltechnikai eszközökkel.
2023.09.15.

Csapadékos nyár, csekélyebb vízfogyasztás

A két évvel ezelőtt mért 33 ezer köbméteres napi csúcshoz és az elmúlt évek egyre magasabb számaihoz képest idén a csapadékos nyár hatására valamelyest csökkent a pécsiek vízfogyasztása – derül ki termelési adatainkból.
2023.08.21.

Helyükön a permetkapuk

A másodfokú hőségriasztás elrendelésével összhangban beüzemeltük a Belvárosban, Uránvárosban és Kertvárosban a köztéri párakapukat, amelyek a kánikulai napokon biztos pontként, a vízhálózatra telepítve nyújtanak felüdülést az arra járóknak.
2023.06.21.

A bokortól a latrináig és a csatornáig

Budzillával, századeleji Zsolnay-fajansszal, a római kori társadalmi budik történetével, Csorba Győző-vécéversekkel, aknafedlap kiállítással várjuk a látogatókat a pécsi szennyvíztisztító telepen kialakított szerelvénykertben és bemutatóteremben, ahol 500 diák fordult meg az első két hétben.
2023.06.16.

Töltsd újra friss pécsi csapvízzel!

A nyári melegben gyors felfrissülést kínálnak a városi ivókutak, csobogók. Ehhez nem csak az ivóvízzel, hanem a cikkben szereplő videóban bemutatott pohárkiadványunkkal is hozzájárulunk.
2023.06.15.