Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Váltsa átutalásra csekkjét és nyerje meg féléves víz- és csatornadíját!
Kényelemre vágyik? Bízza bankjára a víz- és csatornadíjjal kapcsolatos ügyintézést!

 

Társaságunk célja, hogy minden területen megkönnyítse az ügyintézést, ezért ajánljuk figyelmébe a csoportos beszedési megbízást. Ez a kényelmes és praktikus számlafizetési mód most kézzel fogható anyagi előnnyel is jár: társaságunk fél évig (legkésőbb 2013. május 31-ig) átvállalja az OTP-s ügyfelek beszedési díját, 3 felhasználónk pedig megnyeri féléves víz- és csatornadíját!

Váltsa átutalásra csekkjét és nyerje meg féléves víz- és csatornadíját!

Azon egyéni lakossági ügyfeleink, akik 2013. május 31-ig megbízást adnak bankjuknál vízdíjuk csoportos beszedéssel való rendezésére, sorsoláson vesznek részt, ahol három szerencsés felhasználó megnyeri féléves víz- és csatornadíjának összegét.
Sorsolás: 2013. június 30.

Részletek: a játék szabályzata
itt elérhető.
Felhatalmazás csoportos beszedési megbízásra

Miért éri meg banki átutalással fizetni? Mert...

Kényelemes - Csupán egy alkalommal kell megbízást adnia és a díjfizetés hosszú távon megoldottá válik, megbízása alapján kéthavonta az aktuálisan fizetenő díjat a bank az Ön bankszámlájáról levonja. Mindig rendben lesznek számlái, akkor is, miközben otthonában pihen, vagy éppen nyaral.

Rugalmas - A bankszámla tulajdonosa és a szolgáltatás igénybevevője lehet különböző személy: gyermeke, hozzátartozója vagy akár albérlője vízdíjszámláinak kifizetésével is megbízhatja bankját.

Elkerülhető a késedelmi kamat - Nem kell a naptárt figyelnie, hiszen így mindig időben egyenlíti ki számláit. Ezzel elkerülheti, hogy egy esetlegesen határidőn túl befizetett számlára késedelmi kamatot kelljen kiszámláznunk Önnek.

Ellenőrizhető - Mielőtt társaságunk kezdeményezné az utalást bankszámláján, kézbesíti Önnek számláját, amelyen szerepel a fizetendő összeg és a levonás időpontja. Így ellenőrizheti az összeget, és lehetősége van, hogy számlával kapcsolatos kérdéseit megbeszélhesse munkatársainkkal, vagy akár letiltsa a beszedést.

Biztonságos - Meghatározhatja azt a maximális összeget, amely felett bankja már nem teljesítheti a kifizetést - ügyintézőink készséggel segítenek Önnek fogyasztása megtervezésében. Amennyiben ennél az értékhatárnál magasabb lenne aktuális fogyasztása, automatikusan csekket küldünk Önnek.

otpbank.jpgVíz- és csatornadíj átutalás költségek nélkül

A Tettye Forrásház Zrt. együttműködési megállapodást kötött a legnagyobb lakossági ügyfélkörrel rendelkező hazai pénzintézettel, az OTP Bank Nyrt.-vel, amely kedvezményes díjfizetést tesz lehetővé a lakossági folyószámláról. Fél évig ingyen, további költségek nélkül utalhatja át vízdíjszámláinak díját: amennyiben 2012. december 1. és 2013. május 31. között új csoportos megbízást ad közüzemi díjának teljesítésére OTP-s folyószámlájára, társaságunk fél évre, legkésőbb 2013. május 31-ig átvállalja a beszedés díját. Így a csoportos beszedésre vonatkozó megbízás Önnek nem kerül pénzbe!

Az akcióban a Tettye Forrásház Zrt. azon ügyfelei vehetnek részt, akik az OTP Banknál 2013. május 31-ig új megbízást adnak víz- és/vagy csatornadíjuk rendszeres banki átutalására. A kedvezményes időszak 2013. május 31-én zárul.

A publikálás időpontja: 2013. január 28.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Egyetemvárosban indul a következő víziközmű-felújítás

Nagyszabású víziközmű-felújítás kezdődik pünkösd után Egyetemvárosban, a három utcát magába foglaló, közel 200 millió forint értékű komplex korszerűsítés várhatóan az év végéig eltart. A beruházásban előbb a Kürt, majd a Honvéd utca víz-, szennyvízvezetékeit, aknáit újítja meg a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt., emellett a mecsekoldali területek vízellátásának alapját szolgáltató Makár-töltővezetéket építik újjá. Összesen több mint két kilométernyi korszerű vezeték kerül a földbe - hosszú időre garantálva ezzel a városrészben élők stabil, kiegyensúlyozott ellátását.

Bővebben

Lezárás a Donátusi úton, péntektől terelőúton járnak a 37, 46, 47-es buszok

Balesetveszélyes szennyvízcsatorna szerelvényeket cserélnek a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. megbízásából Pécsen a Donátusi úton, a Gólya dűlő és a Fácán dűlő közötti szakaszon június 7-én, pénteken 9 órától június 11-én, kedden 12.30-ig. A munkaterület kiterjedése miatt a munkálat ideje alatt a 3,5 tonnánál nehezebb járművek nem hajthatnak be az útszakaszra. Kérjük a közlekedőket, hogy a korlátozás idején fokozottan figyeljék a kihelyezett közúti jelzéseket!

Bővebben

Zuhany az esőben és eltáncolt hiány: pécsi egyetemisták filmjei a várost éltető vízszolgáltatásról

Átadták a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Zöld Egyetem program keretében meghirdetett kreatív videópályázatának díjait. A kiírásra formabontó alkotások is érkeztek a nagyvárosokban természetesnek vett vezetékes víz értékéről.

Bővebben

Háromnapos lezárás a Mártírok útján

A szennyvízhálózat ütemezett felújítását követően a BIOKOM Nonprofit Kft. által üzemeltetett csapadékvíz-hálózat bővítési és korszerűsítési munkálatainak előkészítése is megkezdődik a Mártírok útján. A hamarosan induló kivitelezés előtt a hétvégén megerősítik a Szabadság utca - Rét utca közti ideiglenesen helyreállított útburkolatot; a forgalomkorlátozás május 24-én, pénteken 9 órától lép életbe.

Bővebben

Szünetel az ügyfélfogadás május 31-én

Tájékozatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy május 31-én, pénteken rendszerkarbantartás miatt személyes és telefonos ügyfélfogadásunk szünetel.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT