Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Váltsa átutalásra csekkjét és nyerje meg féléves víz- és csatornadíját!
Kényelemre vágyik? Bízza bankjára a víz- és csatornadíjjal kapcsolatos ügyintézést!

 

Társaságunk célja, hogy minden területen megkönnyítse az ügyintézést, ezért ajánljuk figyelmébe a csoportos beszedési megbízást. Ez a kényelmes és praktikus számlafizetési mód most kézzel fogható anyagi előnnyel is jár: társaságunk fél évig (legkésőbb 2013. május 31-ig) átvállalja az OTP-s ügyfelek beszedési díját, 3 felhasználónk pedig megnyeri féléves víz- és csatornadíját!

Váltsa átutalásra csekkjét és nyerje meg féléves víz- és csatornadíját!

Azon egyéni lakossági ügyfeleink, akik 2013. május 31-ig megbízást adnak bankjuknál vízdíjuk csoportos beszedéssel való rendezésére, sorsoláson vesznek részt, ahol három szerencsés felhasználó megnyeri féléves víz- és csatornadíjának összegét.
Sorsolás: 2013. június 30.

Részletek: a játék szabályzata
itt elérhető.
Felhatalmazás csoportos beszedési megbízásra

Miért éri meg banki átutalással fizetni? Mert...

Kényelemes - Csupán egy alkalommal kell megbízást adnia és a díjfizetés hosszú távon megoldottá válik, megbízása alapján kéthavonta az aktuálisan fizetenő díjat a bank az Ön bankszámlájáról levonja. Mindig rendben lesznek számlái, akkor is, miközben otthonában pihen, vagy éppen nyaral.

Rugalmas - A bankszámla tulajdonosa és a szolgáltatás igénybevevője lehet különböző személy: gyermeke, hozzátartozója vagy akár albérlője vízdíjszámláinak kifizetésével is megbízhatja bankját.

Elkerülhető a késedelmi kamat - Nem kell a naptárt figyelnie, hiszen így mindig időben egyenlíti ki számláit. Ezzel elkerülheti, hogy egy esetlegesen határidőn túl befizetett számlára késedelmi kamatot kelljen kiszámláznunk Önnek.

Ellenőrizhető - Mielőtt társaságunk kezdeményezné az utalást bankszámláján, kézbesíti Önnek számláját, amelyen szerepel a fizetendő összeg és a levonás időpontja. Így ellenőrizheti az összeget, és lehetősége van, hogy számlával kapcsolatos kérdéseit megbeszélhesse munkatársainkkal, vagy akár letiltsa a beszedést.

Biztonságos - Meghatározhatja azt a maximális összeget, amely felett bankja már nem teljesítheti a kifizetést - ügyintézőink készséggel segítenek Önnek fogyasztása megtervezésében. Amennyiben ennél az értékhatárnál magasabb lenne aktuális fogyasztása, automatikusan csekket küldünk Önnek.

otpbank.jpgVíz- és csatornadíj átutalás költségek nélkül

A Tettye Forrásház Zrt. együttműködési megállapodást kötött a legnagyobb lakossági ügyfélkörrel rendelkező hazai pénzintézettel, az OTP Bank Nyrt.-vel, amely kedvezményes díjfizetést tesz lehetővé a lakossági folyószámláról. Fél évig ingyen, további költségek nélkül utalhatja át vízdíjszámláinak díját: amennyiben 2012. december 1. és 2013. május 31. között új csoportos megbízást ad közüzemi díjának teljesítésére OTP-s folyószámlájára, társaságunk fél évre, legkésőbb 2013. május 31-ig átvállalja a beszedés díját. Így a csoportos beszedésre vonatkozó megbízás Önnek nem kerül pénzbe!

Az akcióban a Tettye Forrásház Zrt. azon ügyfelei vehetnek részt, akik az OTP Banknál 2013. május 31-ig új megbízást adnak víz- és/vagy csatornadíjuk rendszeres banki átutalására. A kedvezményes időszak 2013. május 31-én zárul.

A publikálás időpontja: 2013. január 28.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Angster József utca, Mártírok útja – indulnak a víziközmű felújítások

A jó idővel együtt elindulnak az idei év legjelentősebb pécsi víziközmű-rekonstrukciói: március 25-én megkezdődik a Mártírok útja alatt futó nagy átmérőjű szennyvíz fővezeték korszerűsítése, április első hetétől pedig az Angster József utcában is nekifognak az ivóvíz- és szennyvízhálózat felújításának a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei.

Bővebben

Víz világnapi családi hétvége a Pécsi Állatkertben

Március 22-én ünnepeljük a Víz világnapját, amely alkalomból idén harmadszor rendezzük meg közösen és Pécsi Állatkerttel a vizes családi hétvégét a Zoo-ban március 23-24-én.

Bővebben

Vízhiány Pécsbányán

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2019. március 19-én, kedden 8-15 óra között vízhiány lesz Pécsbánya teljes területén, valamint Alsógyükés egy részén egy Széchenyi-aknán tervezett csomóponti akna átépítés miatt.

Bővebben

…ééés forog! Videópályázat indul!

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem a Zöld Egyetem Program keretében videópályázatot hirdet a PTE hallgatói részére. A három legjobb alkotás pénzdíjazásban részesül. 

Bővebben

Szabadulj ki a Pollack Expon

A február 28-március 1. között megrendezendő Pollack Expon idén izgalmas, vízműves szabaduló szobával várjuk a látogatókat. 

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT