Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Váltsa átutalásra csekkjét és nyerje meg féléves víz- és csatornadíját!
Kényelemre vágyik? Bízza bankjára a víz- és csatornadíjjal kapcsolatos ügyintézést!

 

Társaságunk célja, hogy minden területen megkönnyítse az ügyintézést, ezért ajánljuk figyelmébe a csoportos beszedési megbízást. Ez a kényelmes és praktikus számlafizetési mód most kézzel fogható anyagi előnnyel is jár: társaságunk fél évig (legkésőbb 2013. május 31-ig) átvállalja az OTP-s ügyfelek beszedési díját, 3 felhasználónk pedig megnyeri féléves víz- és csatornadíját!

Váltsa átutalásra csekkjét és nyerje meg féléves víz- és csatornadíját!

Azon egyéni lakossági ügyfeleink, akik 2013. május 31-ig megbízást adnak bankjuknál vízdíjuk csoportos beszedéssel való rendezésére, sorsoláson vesznek részt, ahol három szerencsés felhasználó megnyeri féléves víz- és csatornadíjának összegét.
Sorsolás: 2013. június 30.

Részletek: a játék szabályzata
itt elérhető.
Felhatalmazás csoportos beszedési megbízásra

Miért éri meg banki átutalással fizetni? Mert...

Kényelemes - Csupán egy alkalommal kell megbízást adnia és a díjfizetés hosszú távon megoldottá válik, megbízása alapján kéthavonta az aktuálisan fizetenő díjat a bank az Ön bankszámlájáról levonja. Mindig rendben lesznek számlái, akkor is, miközben otthonában pihen, vagy éppen nyaral.

Rugalmas - A bankszámla tulajdonosa és a szolgáltatás igénybevevője lehet különböző személy: gyermeke, hozzátartozója vagy akár albérlője vízdíjszámláinak kifizetésével is megbízhatja bankját.

Elkerülhető a késedelmi kamat - Nem kell a naptárt figyelnie, hiszen így mindig időben egyenlíti ki számláit. Ezzel elkerülheti, hogy egy esetlegesen határidőn túl befizetett számlára késedelmi kamatot kelljen kiszámláznunk Önnek.

Ellenőrizhető - Mielőtt társaságunk kezdeményezné az utalást bankszámláján, kézbesíti Önnek számláját, amelyen szerepel a fizetendő összeg és a levonás időpontja. Így ellenőrizheti az összeget, és lehetősége van, hogy számlával kapcsolatos kérdéseit megbeszélhesse munkatársainkkal, vagy akár letiltsa a beszedést.

Biztonságos - Meghatározhatja azt a maximális összeget, amely felett bankja már nem teljesítheti a kifizetést - ügyintézőink készséggel segítenek Önnek fogyasztása megtervezésében. Amennyiben ennél az értékhatárnál magasabb lenne aktuális fogyasztása, automatikusan csekket küldünk Önnek.

otpbank.jpgVíz- és csatornadíj átutalás költségek nélkül

A Tettye Forrásház Zrt. együttműködési megállapodást kötött a legnagyobb lakossági ügyfélkörrel rendelkező hazai pénzintézettel, az OTP Bank Nyrt.-vel, amely kedvezményes díjfizetést tesz lehetővé a lakossági folyószámláról. Fél évig ingyen, további költségek nélkül utalhatja át vízdíjszámláinak díját: amennyiben 2012. december 1. és 2013. május 31. között új csoportos megbízást ad közüzemi díjának teljesítésére OTP-s folyószámlájára, társaságunk fél évre, legkésőbb 2013. május 31-ig átvállalja a beszedés díját. Így a csoportos beszedésre vonatkozó megbízás Önnek nem kerül pénzbe!

Az akcióban a Tettye Forrásház Zrt. azon ügyfelei vehetnek részt, akik az OTP Banknál 2013. május 31-ig új megbízást adnak víz- és/vagy csatornadíjuk rendszeres banki átutalására. A kedvezményes időszak 2013. május 31-én zárul.

A publikálás időpontja: 2013. január 28.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Megújult Üzletszabályzatunk

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy módosult társaságunk Üzletszabályzata, amelyet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal KSFO_2018/666-4 számú határozatával jóváhagyott.

Bővebben

23-án takarítottak, 26-án pihentek a pécsiek

A vízfogyasztás terén folytatódott a megszokott trend - karácsonykor és újév idején gyakran kevesebb ivóvíz fogy, mint máskor. Az év végét tekintve Pécsen és a környező településeken december 23-án használták el a legtöbb vizet (több mint 25 ezer köbmétert), míg karácsony másnapja bizonyult a pécsiek egyik legkevésbé aktív napjának: december 26-án csaknem éves negatív rekordot döntve mindössze 18 ezer köbméternyi ivóvíz fogyott a tározókból.

Bővebben

Vízhiány Kővágószőlős és Kővágótöttös területén

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy újabb meghibásodás történt az (ünnepek alatt javított) Kővágószőlős-Tótvár közti fővezetéken. A sérült vezetékszakasz cseréje miatt a mai napon (január 2-án) 16.00 órától várhatóan 22.00 óráig vízhiány lesz Kővágószőlős nagy részén és Kővágótöttös teljes területén. 

Bővebben

A Pécsi Vízműves követelések kapcsán

A napokban kiküldött, régi Pécsi Vízműves követelések kapcsán egy a sajtóban megjelent ügyfélbeszámoló szerint a felhasználót a behajtó cég azzal próbálta fizetésre bírni, hogy jelezte, elzárják a vizet otthonában, ha nem fizet.

Bővebben

Tűzcsap hozammérés Pécsett a Kodó dűlőben december 18-án

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsen a Kodó dűlő 1., valamint 4. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt, 2018. december 18-án, kedden 11.00-16.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő az a Fogadó városrész - Rácváros - Kovácstelep - Uránváros - Szigeti városrész - Ispitaalja és a Belváros területén.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT