Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Válassza meg Ön, mikor fizet!

 

Újabb gesztussal köszönjük meg ügyfeleinknek, hogy segítik környezettudatos törekvéseinket.
Novembertől induló kezdeményezésünkben valamennyi számláját csoportos beszedési megbízással rendező ügyfelünk számára lehetőséget biztosítunk, hogy maguk döntsék el, mely időpont a legkedvezőbb számukra vízdíjuk kiegyenlítésére. Társaságunk az elkövetkező hetekben kézbesíti a kedvezményről szóló tájékozatót.    

naptar.jpgÖn már rendelkezik csoportos beszedési megbízással?

Amennyiben igen, akkor  nem kell mást tennie, mint a  társaságunk által kiküldött (vagy innen letöltött) nyilatkozatot kitölteni és kiválasztani, hogy a hónap elején, közepén vagy végén kívánja rendezni a szolgáltatás díját. A nyomtatványt visszaküldheti postán (7602 Pécs, Pf. 33.), illetve leadhatja személyesen ügyfélszolgálati irodánkban (Pécs, Búza tér 8/B) is. 

Még nem rendelkezik csoportos beszedési megbízással?

Amennyiben ezen a korszerű, rugalmas fizetési módon rendezné a továbbiakban számláit, kérjük, a kiküldött (vagy innen letöltött, illetve ügyfélszolgálati irodánkban sorban állás nélkül beszerezhető) „felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére" nyomtatványunkat a „fizetési határidő megadás" dokumentummal együtt töltse ki, majd juttassa el a Tettye Forrásház Zrt. részére (postán: 7602 Pécs, Pf. 33; személyesen: Pécs, Búza tér 8/B) 

A nyomtatványok beérkezését követően a Tettye Forrásház Zrt. mindig ugyanakkor, 5-én, 15-én vagy 25-én terheli meg bankszámláját az esedékes számla összegével.

A rugalmas megoldással bárki élhet, aki leváltja papírcsekkjét, bankjában vagy a Tettye Búza téri irodájában kezdeményezheti a csoportos beszedési megbízás elindítását és a választott fizetési határidőt.

A publikálás időpontja: 2013. november 7.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Megújult Üzletszabályzatunk

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy módosult társaságunk Üzletszabályzata, amelyet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal KSFO_2018/666-4 számú határozatával jóváhagyott.

Bővebben

23-án takarítottak, 26-án pihentek a pécsiek

A vízfogyasztás terén folytatódott a megszokott trend - karácsonykor és újév idején gyakran kevesebb ivóvíz fogy, mint máskor. Az év végét tekintve Pécsen és a környező településeken december 23-án használták el a legtöbb vizet (több mint 25 ezer köbmétert), míg karácsony másnapja bizonyult a pécsiek egyik legkevésbé aktív napjának: december 26-án csaknem éves negatív rekordot döntve mindössze 18 ezer köbméternyi ivóvíz fogyott a tározókból.

Bővebben

Vízhiány Kővágószőlős és Kővágótöttös területén

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy újabb meghibásodás történt az (ünnepek alatt javított) Kővágószőlős-Tótvár közti fővezetéken. A sérült vezetékszakasz cseréje miatt a mai napon (január 2-án) 16.00 órától várhatóan 22.00 óráig vízhiány lesz Kővágószőlős nagy részén és Kővágótöttös teljes területén. 

Bővebben

A Pécsi Vízműves követelések kapcsán

A napokban kiküldött, régi Pécsi Vízműves követelések kapcsán egy a sajtóban megjelent ügyfélbeszámoló szerint a felhasználót a behajtó cég azzal próbálta fizetésre bírni, hogy jelezte, elzárják a vizet otthonában, ha nem fizet.

Bővebben

Tűzcsap hozammérés Pécsett a Kodó dűlőben december 18-án

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsen a Kodó dűlő 1., valamint 4. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt, 2018. december 18-án, kedden 11.00-16.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő az a Fogadó városrész - Rácváros - Kovácstelep - Uránváros - Szigeti városrész - Ispitaalja és a Belváros területén.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT