Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Válassza meg Ön, mikor fizet!

 

Újabb gesztussal köszönjük meg ügyfeleinknek, hogy segítik környezettudatos törekvéseinket.
Novembertől induló kezdeményezésünkben valamennyi számláját csoportos beszedési megbízással rendező ügyfelünk számára lehetőséget biztosítunk, hogy maguk döntsék el, mely időpont a legkedvezőbb számukra vízdíjuk kiegyenlítésére. Társaságunk az elkövetkező hetekben kézbesíti a kedvezményről szóló tájékozatót.    

naptar.jpgÖn már rendelkezik csoportos beszedési megbízással?

Amennyiben igen, akkor  nem kell mást tennie, mint a  társaságunk által kiküldött (vagy innen letöltött) nyilatkozatot kitölteni és kiválasztani, hogy a hónap elején, közepén vagy végén kívánja rendezni a szolgáltatás díját. A nyomtatványt visszaküldheti postán (7602 Pécs, Pf. 33.), illetve leadhatja személyesen ügyfélszolgálati irodánkban (Pécs, Búza tér 8/B) is. 

Még nem rendelkezik csoportos beszedési megbízással?

Amennyiben ezen a korszerű, rugalmas fizetési módon rendezné a továbbiakban számláit, kérjük, a kiküldött (vagy innen letöltött, illetve ügyfélszolgálati irodánkban sorban állás nélkül beszerezhető) „felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére" nyomtatványunkat a „fizetési határidő megadás" dokumentummal együtt töltse ki, majd juttassa el a Tettye Forrásház Zrt. részére (postán: 7602 Pécs, Pf. 33; személyesen: Pécs, Búza tér 8/B) 

A nyomtatványok beérkezését követően a Tettye Forrásház Zrt. mindig ugyanakkor, 5-én, 15-én vagy 25-én terheli meg bankszámláját az esedékes számla összegével.

A rugalmas megoldással bárki élhet, aki leváltja papírcsekkjét, bankjában vagy a Tettye Búza téri irodájában kezdeményezheti a csoportos beszedési megbízás elindítását és a választott fizetési határidőt.

A publikálás időpontja: 2013. november 7.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Egyetemvárosban indul a következő víziközmű-felújítás

Nagyszabású víziközmű-felújítás kezdődik pünkösd után Egyetemvárosban, a három utcát magába foglaló, közel 200 millió forint értékű komplex korszerűsítés várhatóan az év végéig eltart. A beruházásban előbb a Kürt, majd a Honvéd utca víz-, szennyvízvezetékeit, aknáit újítja meg a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt., emellett a mecsekoldali területek vízellátásának alapját szolgáltató Makár-töltővezetéket építik újjá. Összesen több mint két kilométernyi korszerű vezeték kerül a földbe - hosszú időre garantálva ezzel a városrészben élők stabil, kiegyensúlyozott ellátását.

Bővebben

Lezárás a Donátusi úton, péntektől terelőúton járnak a 37, 46, 47-es buszok

Balesetveszélyes szennyvízcsatorna szerelvényeket cserélnek a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. megbízásából Pécsen a Donátusi úton, a Gólya dűlő és a Fácán dűlő közötti szakaszon június 7-én, pénteken 9 órától június 11-én, kedden 12.30-ig. A munkaterület kiterjedése miatt a munkálat ideje alatt a 3,5 tonnánál nehezebb járművek nem hajthatnak be az útszakaszra. Kérjük a közlekedőket, hogy a korlátozás idején fokozottan figyeljék a kihelyezett közúti jelzéseket!

Bővebben

Zuhany az esőben és eltáncolt hiány: pécsi egyetemisták filmjei a várost éltető vízszolgáltatásról

Átadták a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Zöld Egyetem program keretében meghirdetett kreatív videópályázatának díjait. A kiírásra formabontó alkotások is érkeztek a nagyvárosokban természetesnek vett vezetékes víz értékéről.

Bővebben

Háromnapos lezárás a Mártírok útján

A szennyvízhálózat ütemezett felújítását követően a BIOKOM Nonprofit Kft. által üzemeltetett csapadékvíz-hálózat bővítési és korszerűsítési munkálatainak előkészítése is megkezdődik a Mártírok útján. A hamarosan induló kivitelezés előtt a hétvégén megerősítik a Szabadság utca - Rét utca közti ideiglenesen helyreállított útburkolatot; a forgalomkorlátozás május 24-én, pénteken 9 órától lép életbe.

Bővebben

Szünetel az ügyfélfogadás május 31-én

Tájékozatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy május 31-én, pénteken rendszerkarbantartás miatt személyes és telefonos ügyfélfogadásunk szünetel.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT