Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Válassza meg Ön, mikor fizet!

 

Újabb gesztussal köszönjük meg ügyfeleinknek, hogy segítik környezettudatos törekvéseinket.
Novembertől induló kezdeményezésünkben valamennyi számláját csoportos beszedési megbízással rendező ügyfelünk számára lehetőséget biztosítunk, hogy maguk döntsék el, mely időpont a legkedvezőbb számukra vízdíjuk kiegyenlítésére. Társaságunk az elkövetkező hetekben kézbesíti a kedvezményről szóló tájékozatót.    

naptar.jpgÖn már rendelkezik csoportos beszedési megbízással?

Amennyiben igen, akkor  nem kell mást tennie, mint a  társaságunk által kiküldött (vagy innen letöltött) nyilatkozatot kitölteni és kiválasztani, hogy a hónap elején, közepén vagy végén kívánja rendezni a szolgáltatás díját. A nyomtatványt visszaküldheti postán (7602 Pécs, Pf. 33.), illetve leadhatja személyesen ügyfélszolgálati irodánkban (Pécs, Búza tér 8/B) is. 

Még nem rendelkezik csoportos beszedési megbízással?

Amennyiben ezen a korszerű, rugalmas fizetési módon rendezné a továbbiakban számláit, kérjük, a kiküldött (vagy innen letöltött, illetve ügyfélszolgálati irodánkban sorban állás nélkül beszerezhető) „felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére" nyomtatványunkat a „fizetési határidő megadás" dokumentummal együtt töltse ki, majd juttassa el a Tettye Forrásház Zrt. részére (postán: 7602 Pécs, Pf. 33; személyesen: Pécs, Búza tér 8/B) 

A nyomtatványok beérkezését követően a Tettye Forrásház Zrt. mindig ugyanakkor, 5-én, 15-én vagy 25-én terheli meg bankszámláját az esedékes számla összegével.

A rugalmas megoldással bárki élhet, aki leváltja papírcsekkjét, bankjában vagy a Tettye Búza téri irodájában kezdeményezheti a csoportos beszedési megbízás elindítását és a választott fizetési határidőt.

A publikálás időpontja: 2013. november 7.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Angster József utca, Mártírok útja – indulnak a víziközmű felújítások

A jó idővel együtt elindulnak az idei év legjelentősebb pécsi víziközmű-rekonstrukciói: március 25-én megkezdődik a Mártírok útja alatt futó nagy átmérőjű szennyvíz fővezeték korszerűsítése, április első hetétől pedig az Angster József utcában is nekifognak az ivóvíz- és szennyvízhálózat felújításának a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei.

Bővebben

Víz világnapi családi hétvége a Pécsi Állatkertben

Március 22-én ünnepeljük a Víz világnapját, amely alkalomból idén harmadszor rendezzük meg közösen és Pécsi Állatkerttel a vizes családi hétvégét a Zoo-ban március 23-24-én.

Bővebben

Vízhiány Pécsbányán

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2019. március 19-én, kedden 8-15 óra között vízhiány lesz Pécsbánya teljes területén, valamint Alsógyükés egy részén egy Széchenyi-aknán tervezett csomóponti akna átépítés miatt.

Bővebben

…ééés forog! Videópályázat indul!

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem a Zöld Egyetem Program keretében videópályázatot hirdet a PTE hallgatói részére. A három legjobb alkotás pénzdíjazásban részesül. 

Bővebben

Szabadulj ki a Pollack Expon

A február 28-március 1. között megrendezendő Pollack Expon idén izgalmas, vízműves szabaduló szobával várjuk a látogatókat. 

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT