Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Makettpályázat ivókútért!
Pályázat iskolásoknak a Víz Világnapja alkalmából

 

Szeretsz tervezni, építeni? Nyernél iskoládnak egy ivókutat? Csatlakozz jelképesen a pécsi biogáz erőmű építéséhez és készítsd el az üzem makettjét!

makett_epites_felhivas.jpgA Tettye Forrásház Zrt. makett építési pályázatot hirdet általános és középiskolás diákok részére. 

A feladat: makett készítése a pécsi szennyvíztelepen létesülő biogáz üzem mintájára egyéni vagy csoportos kategóriában. A megvalósításhoz bármilyen anyagot és technikát választhatsz, de az alapterülete maximum A/3 legyen. Arra ügyelj, hogy a kész makett bírja a szállítást!

Segítség a makett készítéséhez: a biogáz üzem terve, fotók az épülő üzemről

Ki pályázhat: a Tettye Forrásház Zrt. szolgáltatási területén lévő általános iskolások, középiskolások egyéni vagy csoportos kategóriában, az alsó korhatár 10 év.

Beküldés: egyéni vagy csapatmunkádat 2014. március 13-ig adhatod le a Tettye Forrásház Zrt. ügyfélszolgálati irodájában (Pécs, Búza tér 8/B.) vagy központjában (Nyugati ipari út 8.). 

A makett alján kérjük minden esetben feltüntetni az egyéni pályázó ● nevét ● életkorát, ●  elérhetőségét (telefonszám vagy e-mailcím) ● iskolája nevét ● elérhetőségét; csapatmunka esetében ●  az osztály megjelölését is. 

Díjazás: Az alkotásokat szakértő zsűri bírálja el. A legjobb pályázókat írásban értesítjük és a Tettye Forrásház Zrt. víz világnapi rendezvényén díjazzuk. A csoportos kategória első helyezettje egy ivókúttal gazdagodik, amelyet társaságunk üzembe helyez az adott iskolában!

FICKÁNDOZOO - Víz Világnapi programok kisebbeknek!

Víz Világnapi Promgramok:

v.v.plakat3.jpg 

 

A publikálás időpontja: 2014. február 19.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Egyetemvárosban indul a következő víziközmű-felújítás

Nagyszabású víziközmű-felújítás kezdődik pünkösd után Egyetemvárosban, a három utcát magába foglaló, közel 200 millió forint értékű komplex korszerűsítés várhatóan az év végéig eltart. A beruházásban előbb a Kürt, majd a Honvéd utca víz-, szennyvízvezetékeit, aknáit újítja meg a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt., emellett a mecsekoldali területek vízellátásának alapját szolgáltató Makár-töltővezetéket építik újjá. Összesen több mint két kilométernyi korszerű vezeték kerül a földbe - hosszú időre garantálva ezzel a városrészben élők stabil, kiegyensúlyozott ellátását.

Bővebben

Lezárás a Donátusi úton, péntektől terelőúton járnak a 37, 46, 47-es buszok

Balesetveszélyes szennyvízcsatorna szerelvényeket cserélnek a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. megbízásából Pécsen a Donátusi úton, a Gólya dűlő és a Fácán dűlő közötti szakaszon június 7-én, pénteken 9 órától június 11-én, kedden 12.30-ig. A munkaterület kiterjedése miatt a munkálat ideje alatt a 3,5 tonnánál nehezebb járművek nem hajthatnak be az útszakaszra. Kérjük a közlekedőket, hogy a korlátozás idején fokozottan figyeljék a kihelyezett közúti jelzéseket!

Bővebben

Zuhany az esőben és eltáncolt hiány: pécsi egyetemisták filmjei a várost éltető vízszolgáltatásról

Átadták a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Zöld Egyetem program keretében meghirdetett kreatív videópályázatának díjait. A kiírásra formabontó alkotások is érkeztek a nagyvárosokban természetesnek vett vezetékes víz értékéről.

Bővebben

Háromnapos lezárás a Mártírok útján

A szennyvízhálózat ütemezett felújítását követően a BIOKOM Nonprofit Kft. által üzemeltetett csapadékvíz-hálózat bővítési és korszerűsítési munkálatainak előkészítése is megkezdődik a Mártírok útján. A hamarosan induló kivitelezés előtt a hétvégén megerősítik a Szabadság utca - Rét utca közti ideiglenesen helyreállított útburkolatot; a forgalomkorlátozás május 24-én, pénteken 9 órától lép életbe.

Bővebben

Szünetel az ügyfélfogadás május 31-én

Tájékozatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy május 31-én, pénteken rendszerkarbantartás miatt személyes és telefonos ügyfélfogadásunk szünetel.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT