Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Makettpályázat ivókútért!
Pályázat iskolásoknak a Víz Világnapja alkalmából

 

Szeretsz tervezni, építeni? Nyernél iskoládnak egy ivókutat? Csatlakozz jelképesen a pécsi biogáz erőmű építéséhez és készítsd el az üzem makettjét!

makett_epites_felhivas.jpgA Tettye Forrásház Zrt. makett építési pályázatot hirdet általános és középiskolás diákok részére. 

A feladat: makett készítése a pécsi szennyvíztelepen létesülő biogáz üzem mintájára egyéni vagy csoportos kategóriában. A megvalósításhoz bármilyen anyagot és technikát választhatsz, de az alapterülete maximum A/3 legyen. Arra ügyelj, hogy a kész makett bírja a szállítást!

Segítség a makett készítéséhez: a biogáz üzem terve, fotók az épülő üzemről

Ki pályázhat: a Tettye Forrásház Zrt. szolgáltatási területén lévő általános iskolások, középiskolások egyéni vagy csoportos kategóriában, az alsó korhatár 10 év.

Beküldés: egyéni vagy csapatmunkádat 2014. március 13-ig adhatod le a Tettye Forrásház Zrt. ügyfélszolgálati irodájában (Pécs, Búza tér 8/B.) vagy központjában (Nyugati ipari út 8.). 

A makett alján kérjük minden esetben feltüntetni az egyéni pályázó ● nevét ● életkorát, ●  elérhetőségét (telefonszám vagy e-mailcím) ● iskolája nevét ● elérhetőségét; csapatmunka esetében ●  az osztály megjelölését is. 

Díjazás: Az alkotásokat szakértő zsűri bírálja el. A legjobb pályázókat írásban értesítjük és a Tettye Forrásház Zrt. víz világnapi rendezvényén díjazzuk. A csoportos kategória első helyezettje egy ivókúttal gazdagodik, amelyet társaságunk üzembe helyez az adott iskolában!

FICKÁNDOZOO - Víz Világnapi programok kisebbeknek!

Víz Világnapi Promgramok:

v.v.plakat3.jpg 

 

A publikálás időpontja: 2014. február 19.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Angster József utca, Mártírok útja – indulnak a víziközmű felújítások

A jó idővel együtt elindulnak az idei év legjelentősebb pécsi víziközmű-rekonstrukciói: március 25-én megkezdődik a Mártírok útja alatt futó nagy átmérőjű szennyvíz fővezeték korszerűsítése, április első hetétől pedig az Angster József utcában is nekifognak az ivóvíz- és szennyvízhálózat felújításának a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei.

Bővebben

Víz világnapi családi hétvége a Pécsi Állatkertben

Március 22-én ünnepeljük a Víz világnapját, amely alkalomból idén harmadszor rendezzük meg közösen és Pécsi Állatkerttel a vizes családi hétvégét a Zoo-ban március 23-24-én.

Bővebben

Vízhiány Pécsbányán

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2019. március 19-én, kedden 8-15 óra között vízhiány lesz Pécsbánya teljes területén, valamint Alsógyükés egy részén egy Széchenyi-aknán tervezett csomóponti akna átépítés miatt.

Bővebben

…ééés forog! Videópályázat indul!

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem a Zöld Egyetem Program keretében videópályázatot hirdet a PTE hallgatói részére. A három legjobb alkotás pénzdíjazásban részesül. 

Bővebben

Szabadulj ki a Pollack Expon

A február 28-március 1. között megrendezendő Pollack Expon idén izgalmas, vízműves szabaduló szobával várjuk a látogatókat. 

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT