Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Makettpályázat ivókútért!
Pályázat iskolásoknak a Víz Világnapja alkalmából

 

Szeretsz tervezni, építeni? Nyernél iskoládnak egy ivókutat? Csatlakozz jelképesen a pécsi biogáz erőmű építéséhez és készítsd el az üzem makettjét!

makett_epites_felhivas.jpgA Tettye Forrásház Zrt. makett építési pályázatot hirdet általános és középiskolás diákok részére. 

A feladat: makett készítése a pécsi szennyvíztelepen létesülő biogáz üzem mintájára egyéni vagy csoportos kategóriában. A megvalósításhoz bármilyen anyagot és technikát választhatsz, de az alapterülete maximum A/3 legyen. Arra ügyelj, hogy a kész makett bírja a szállítást!

Segítség a makett készítéséhez: a biogáz üzem terve, fotók az épülő üzemről

Ki pályázhat: a Tettye Forrásház Zrt. szolgáltatási területén lévő általános iskolások, középiskolások egyéni vagy csoportos kategóriában, az alsó korhatár 10 év.

Beküldés: egyéni vagy csapatmunkádat 2014. március 13-ig adhatod le a Tettye Forrásház Zrt. ügyfélszolgálati irodájában (Pécs, Búza tér 8/B.) vagy központjában (Nyugati ipari út 8.). 

A makett alján kérjük minden esetben feltüntetni az egyéni pályázó ● nevét ● életkorát, ●  elérhetőségét (telefonszám vagy e-mailcím) ● iskolája nevét ● elérhetőségét; csapatmunka esetében ●  az osztály megjelölését is. 

Díjazás: Az alkotásokat szakértő zsűri bírálja el. A legjobb pályázókat írásban értesítjük és a Tettye Forrásház Zrt. víz világnapi rendezvényén díjazzuk. A csoportos kategória első helyezettje egy ivókúttal gazdagodik, amelyet társaságunk üzembe helyez az adott iskolában!

FICKÁNDOZOO - Víz Világnapi programok kisebbeknek!

Víz Világnapi Promgramok:

v.v.plakat3.jpg 

 

A publikálás időpontja: 2014. február 19.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Megújult Üzletszabályzatunk

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy módosult társaságunk Üzletszabályzata, amelyet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal KSFO_2018/666-4 számú határozatával jóváhagyott.

Bővebben

23-án takarítottak, 26-án pihentek a pécsiek

A vízfogyasztás terén folytatódott a megszokott trend - karácsonykor és újév idején gyakran kevesebb ivóvíz fogy, mint máskor. Az év végét tekintve Pécsen és a környező településeken december 23-án használták el a legtöbb vizet (több mint 25 ezer köbmétert), míg karácsony másnapja bizonyult a pécsiek egyik legkevésbé aktív napjának: december 26-án csaknem éves negatív rekordot döntve mindössze 18 ezer köbméternyi ivóvíz fogyott a tározókból.

Bővebben

Vízhiány Kővágószőlős és Kővágótöttös területén

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy újabb meghibásodás történt az (ünnepek alatt javított) Kővágószőlős-Tótvár közti fővezetéken. A sérült vezetékszakasz cseréje miatt a mai napon (január 2-án) 16.00 órától várhatóan 22.00 óráig vízhiány lesz Kővágószőlős nagy részén és Kővágótöttös teljes területén. 

Bővebben

A Pécsi Vízműves követelések kapcsán

A napokban kiküldött, régi Pécsi Vízműves követelések kapcsán egy a sajtóban megjelent ügyfélbeszámoló szerint a felhasználót a behajtó cég azzal próbálta fizetésre bírni, hogy jelezte, elzárják a vizet otthonában, ha nem fizet.

Bővebben

Tűzcsap hozammérés Pécsett a Kodó dűlőben december 18-án

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsen a Kodó dűlő 1., valamint 4. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt, 2018. december 18-án, kedden 11.00-16.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő az a Fogadó városrész - Rácváros - Kovácstelep - Uránváros - Szigeti városrész - Ispitaalja és a Belváros területén.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT