Kártyás vízmérőSzennyvíz szippantásIvóvízszállításHelyszíni ivóvíztöltésMellékvízmérő-csereLaboratóriumi szolgáltatások

Ivóvízszállítás
 

 

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a 3 m3-es tartályautóval történő ivóvízszállítás technikai okok miatt átmenetileg szünetel.

A lajtoskocsis ivóvízszállítást társaságunk az alább felsorolt esetekben ajánlja:

  • építkezések,
  • rendezvények (pl. színpadtartó vizes ballonok töltése),
  • közművel el nem látott területek,
  • belső hálózati javítások miatti elzárások.

A megrendelés menete: 

Az ivóvízszállítás szolgáltatást lakossági és közületi felhasználó egyaránt igénybe veheti. A megrendelést követően társaságunk egy előre egyeztetett időpontban gondoskodik az ivóvíz kiszállításáról. Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a feltöltendő ivóvíztározó megközelíthetőségét minden esetben biztosítani szükséges kollégáink részére a rendelt mennyiség kiszállításához.
A szolgáltatás díja utólag (csekken, átutalással, vagy az ügyfélszolgálati iroda pénztárában) rendezendő az elvégzett szolgáltatásról kiállított számla alapján, amelyet megküldünk Önnek.

Az ivóvízszállítás megrendelhető:

  • telefonon: 72/421-700, vagy 80/811-111 (0-s gomb) - hétfő-kedd-szerda: 8.00-14.00, csütörtök: 8.00-20.00, péntek: 8.00-14.00
  • e-mailen: info@tettyeforrashaz.hu
  • levélben: 7602 Pécs, Pf. 33
  • személyesen: 7626 Pécs, Búza tér 8/B alatti ügyfélszolgálati iroda - hétfő-kedd-szerda: 8.00-14.00, csütörtök: 8.00-20.00, péntek: 8.00-14.00

Írásban (postai úton, vagy e-mailben) történő megrendelésre a Megrendelő ivóvíz-kiszállításra nyomtatványon van lehetőség.

További információk:

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. ivóvíz-kiszállítás szolgáltatásra vonatkozó Általános szerződési feltételei (Hatályos: 2022. június 1-től)


Vízszállítás kúttalan utakon

Ivóvízszállítást végző szakembereink egyre gyakrabban tapasztalnak türelmetlenséget, indulatot munkájuk során a közlekedők részéről.

Bővebben

A klímaváltozás a közműhálózatot feszegeti

Az extrém időjárási körülmények, a hatalmas esőzések és a szárazság váltakozása a vízszolgáltatókat is minden eddiginél nagyobb kihívás elé állítja. Komoly meghibásodások, csőtörések nehezítik az egyébként is felújításra szoruló hálózat működtetését.

Bővebben

Vízzavarosodás lehet augusztus 4-én a Megyeri út déli részén és környékén

Szakembereink a Megyeri úton és a Verseny utcában végeznek oltóvíz-hozam mérést 8-10 óra között, ezért a mérések napján több helyen lehet vízzavarosodás, nyomáscsökkenés.

Bővebben

Helyreállítás a Mártírok útján

Július 18-tól egy héten át végeznek útburkolat-helyreállítást a Mártírok útja 26., 34. és 56. szám előtt, ahol a korábbi szennyvízvezeték rekonstrukciót követő süllyedéseket javítják garanciálisan a szakemberek. A tervezetten július 22-ig tartó munkálat ideje alatt az érintett szakaszokon útszűkületre lehet számítani.

Bővebben

Vizes város - Töltsd újra! a Fényfesztiválon

A csaknem 100.000 látogatót vonzó rendezvényen friss vízzel vártuk a fesztiválozókat a Fény útja Kossuth téri helyszínén, emellett vizes teszttel irányítottuk rá a figyelmet a víz, azon belül a vezetékes víz, a pécsi csapvíz és a víziközmű-szolgáltatás értékeire, fontosságára.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT