Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

„A víz nekem…” – kreatív pályázat iskolai ivókútért

 

A Tettye Forrásház Zrt. a víz világnapja alkalmából „A víz nekem..." címmel pályázatot hirdet, melynek keretében a szolgáltatási területén lévő általános iskolások és középiskolások pályamunkáit várja, akik alkotásuk elismeréseként ivókúttal gazdagíthatják iskolájukat.


A_viz_nekem_palyazat_plakat.jpgMindazok munkájára számítunk, akik kreatív módon megfogalmaznák, megosztanák másokkal, mit jelent számukra az ivóvíz. A pályázatra olyan fotót, videót várunk, amelyeken valamilyen formában szerepel a víz - a kreativitást a gyerekek szabadjára engedhetik: az alkotás lehet péládul csapvízzel koccintós csoportkép, flashmob egy ismert helyszínen, szelfi tűzcsapnál vagy a suliban kialakított vízbárban, de vizes videoklipet is forgathatnak a barátokkal, osztállyal. A lényeg, hogy az alkotásokat megoszthassák másokkal is: a pályamunka beküldhető, vagy hálózaton elérhető legyen.

A „víz nekem..." szlogennel beküldendő alkotásokat (a pályázó és tanulmányi helye nevének, adatainak, elérhetőségének megjelölésével) e-mailben az info@tettyeforrashaz.hu címen, vagy adathordozón lezárt borítékban, nevezési lappal Búza tér 8/B. alatti ügyfélszolgálati irodájánkban várjuk 2015. április 6-ig.

A pályázatokat zsűri értékeli, a legötletesebb, legjobban megvalósított alkotás készítőinek iskoláját ivókúttal jutalmazzuk!

További részletek a pályázati feltételekben és a mellékelt plakáton olvashatóak. 

A publikálás időpontja: 2015. március 11.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Egyetemvárosban indul a következő víziközmű-felújítás

Nagyszabású víziközmű-felújítás kezdődik pünkösd után Egyetemvárosban, a három utcát magába foglaló, közel 200 millió forint értékű komplex korszerűsítés várhatóan az év végéig eltart. A beruházásban előbb a Kürt, majd a Honvéd utca víz-, szennyvízvezetékeit, aknáit újítja meg a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt., emellett a mecsekoldali területek vízellátásának alapját szolgáltató Makár-töltővezetéket építik újjá. Összesen több mint két kilométernyi korszerű vezeték kerül a földbe - hosszú időre garantálva ezzel a városrészben élők stabil, kiegyensúlyozott ellátását.

Bővebben

Lezárás a Donátusi úton, péntektől terelőúton járnak a 37, 46, 47-es buszok

Balesetveszélyes szennyvízcsatorna szerelvényeket cserélnek a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. megbízásából Pécsen a Donátusi úton, a Gólya dűlő és a Fácán dűlő közötti szakaszon június 7-én, pénteken 9 órától június 11-én, kedden 12.30-ig. A munkaterület kiterjedése miatt a munkálat ideje alatt a 3,5 tonnánál nehezebb járművek nem hajthatnak be az útszakaszra. Kérjük a közlekedőket, hogy a korlátozás idején fokozottan figyeljék a kihelyezett közúti jelzéseket!

Bővebben

Zuhany az esőben és eltáncolt hiány: pécsi egyetemisták filmjei a várost éltető vízszolgáltatásról

Átadták a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Zöld Egyetem program keretében meghirdetett kreatív videópályázatának díjait. A kiírásra formabontó alkotások is érkeztek a nagyvárosokban természetesnek vett vezetékes víz értékéről.

Bővebben

Háromnapos lezárás a Mártírok útján

A szennyvízhálózat ütemezett felújítását követően a BIOKOM Nonprofit Kft. által üzemeltetett csapadékvíz-hálózat bővítési és korszerűsítési munkálatainak előkészítése is megkezdődik a Mártírok útján. A hamarosan induló kivitelezés előtt a hétvégén megerősítik a Szabadság utca - Rét utca közti ideiglenesen helyreállított útburkolatot; a forgalomkorlátozás május 24-én, pénteken 9 órától lép életbe.

Bővebben

Szünetel az ügyfélfogadás május 31-én

Tájékozatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy május 31-én, pénteken rendszerkarbantartás miatt személyes és telefonos ügyfélfogadásunk szünetel.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT