Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

„A víz nekem…” – kreatív pályázat iskolai ivókútért

 

A Tettye Forrásház Zrt. a víz világnapja alkalmából „A víz nekem..." címmel pályázatot hirdet, melynek keretében a szolgáltatási területén lévő általános iskolások és középiskolások pályamunkáit várja, akik alkotásuk elismeréseként ivókúttal gazdagíthatják iskolájukat.


A_viz_nekem_palyazat_plakat.jpgMindazok munkájára számítunk, akik kreatív módon megfogalmaznák, megosztanák másokkal, mit jelent számukra az ivóvíz. A pályázatra olyan fotót, videót várunk, amelyeken valamilyen formában szerepel a víz - a kreativitást a gyerekek szabadjára engedhetik: az alkotás lehet péládul csapvízzel koccintós csoportkép, flashmob egy ismert helyszínen, szelfi tűzcsapnál vagy a suliban kialakított vízbárban, de vizes videoklipet is forgathatnak a barátokkal, osztállyal. A lényeg, hogy az alkotásokat megoszthassák másokkal is: a pályamunka beküldhető, vagy hálózaton elérhető legyen.

A „víz nekem..." szlogennel beküldendő alkotásokat (a pályázó és tanulmányi helye nevének, adatainak, elérhetőségének megjelölésével) e-mailben az info@tettyeforrashaz.hu címen, vagy adathordozón lezárt borítékban, nevezési lappal Búza tér 8/B. alatti ügyfélszolgálati irodájánkban várjuk 2015. április 6-ig.

A pályázatokat zsűri értékeli, a legötletesebb, legjobban megvalósított alkotás készítőinek iskoláját ivókúttal jutalmazzuk!

További részletek a pályázati feltételekben és a mellékelt plakáton olvashatóak. 

A publikálás időpontja: 2015. március 11.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Folyamatosan áll helyre a szolgáltatás a Mecsekoldalban (frissítve!)

frissítve (13:31): Szakembereink kizárták a sérült vezetékszakaszt, megkezdték a cserét. A szolgáltatás folyamatosan áll helyre, kb. egy-másfél óra múlva mindenhol  lesz víz. 

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy meghibásodott egy kiemelt fővezeték Pécsen, az Angster József utca és a Csillagvirág utca sarkán.

Bővebben

Megújult Üzletszabályzatunk

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy módosult társaságunk Üzletszabályzata, amelyet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal KSFO_2018/666-4 számú határozatával jóváhagyott.

Bővebben

23-án takarítottak, 26-án pihentek a pécsiek

A vízfogyasztás terén folytatódott a megszokott trend - karácsonykor és újév idején gyakran kevesebb ivóvíz fogy, mint máskor. Az év végét tekintve Pécsen és a környező településeken december 23-án használták el a legtöbb vizet (több mint 25 ezer köbmétert), míg karácsony másnapja bizonyult a pécsiek egyik legkevésbé aktív napjának: december 26-án csaknem éves negatív rekordot döntve mindössze 18 ezer köbméternyi ivóvíz fogyott a tározókból.

Bővebben

Vízhiány Kővágószőlős és Kővágótöttös területén

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy újabb meghibásodás történt az (ünnepek alatt javított) Kővágószőlős-Tótvár közti fővezetéken. A sérült vezetékszakasz cseréje miatt a mai napon (január 2-án) 16.00 órától várhatóan 22.00 óráig vízhiány lesz Kővágószőlős nagy részén és Kővágótöttös teljes területén. 

Bővebben

A Pécsi Vízműves követelések kapcsán

A napokban kiküldött, régi Pécsi Vízműves követelések kapcsán egy a sajtóban megjelent ügyfélbeszámoló szerint a felhasználót a behajtó cég azzal próbálta fizetésre bírni, hogy jelezte, elzárják a vizet otthonában, ha nem fizet.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT