Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

„A víz nekem…” – kreatív pályázat iskolai ivókútért

 

A Tettye Forrásház Zrt. a víz világnapja alkalmából „A víz nekem..." címmel pályázatot hirdet, melynek keretében a szolgáltatási területén lévő általános iskolások és középiskolások pályamunkáit várja, akik alkotásuk elismeréseként ivókúttal gazdagíthatják iskolájukat.


A_viz_nekem_palyazat_plakat.jpgMindazok munkájára számítunk, akik kreatív módon megfogalmaznák, megosztanák másokkal, mit jelent számukra az ivóvíz. A pályázatra olyan fotót, videót várunk, amelyeken valamilyen formában szerepel a víz - a kreativitást a gyerekek szabadjára engedhetik: az alkotás lehet péládul csapvízzel koccintós csoportkép, flashmob egy ismert helyszínen, szelfi tűzcsapnál vagy a suliban kialakított vízbárban, de vizes videoklipet is forgathatnak a barátokkal, osztállyal. A lényeg, hogy az alkotásokat megoszthassák másokkal is: a pályamunka beküldhető, vagy hálózaton elérhető legyen.

A „víz nekem..." szlogennel beküldendő alkotásokat (a pályázó és tanulmányi helye nevének, adatainak, elérhetőségének megjelölésével) e-mailben az info@tettyeforrashaz.hu címen, vagy adathordozón lezárt borítékban, nevezési lappal Búza tér 8/B. alatti ügyfélszolgálati irodájánkban várjuk 2015. április 6-ig.

A pályázatokat zsűri értékeli, a legötletesebb, legjobban megvalósított alkotás készítőinek iskoláját ivókúttal jutalmazzuk!

További részletek a pályázati feltételekben és a mellékelt plakáton olvashatóak. 

A publikálás időpontja: 2015. március 11.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Átmeneti üzemzavar

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy műszaki hiba miatt társaságunk átmenetileg nem érhető el vezetékes telefonon. 

Bővebben

Csőtörés okoz vízhiányt a havihegyen, a szakemberek dolgoznak a vezeték cseréjén

Meghibásodott egy 150 mm átmérőjű fővezeték kedd hajnalban a Havi-hegyi út 57. szám előtt. Ennek következtében átmenetileg szünetel a vízellátás a Havi-hegyi út 57-78. között, a Székely, Kun, Besenyő utcákban, valamint a Wass Albert úton.

A javítási munkálatok helyszínén útszűkületre lehet számítani.

Bővebben

Átmeneti vízhiány várható Nagyárpádon

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Kemény Zsigmond utca 119. előtt végzett tűzcsap telepítési munkálat miatt átmeneti vízhiány várható Nagyárpád területén 2018. november 8-án 9 és14 óra között.

Bővebben

Novemberi nyitvatartási rend változások

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az november 1-i munkanap áthelyezés miatt, az alábbiak szerint változik az ügyfélszolgálati irodánk és a telefonos ügyfélszolgálatunk nyitvatartása:

Bővebben

Tűzcsap hozammérés Pécsett a Szigeti városrészben és a Belvárosban november 7-én

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsen a Hőgyes Endre utca 16., a Jászai Mari utca 26. valamint a Szendrey Júlia utca 22. előtt tervezett oltóvíz hozammérések miatt, 2018. november 7-én, szerdán 10.00-14.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő az Rókus utca - Hungária utca - Madách Imre utca - József Attila utca - Nagy Lajos király útja - Bajcsy-Zsilinszky utca - Irgalmasok utcája - Széchenyi tér - Jannus Pannónius utca - Esze Tamás utca - Forbát Alfréd utca - Tábor utca valamint az Alkotmány utca által határolt területen.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT