Tovább a tartalomhoz

Keresés

Több száz érdeklődő a Föld napján

A Föld Napja jegyében idén is sok száz program kínált  hasznos és szórakoztató időtöltést országszerte április 22-hez kapcsolódóan. Pécsett szabadtéri játszópark várta szombaton az érdeklődőket a Tettye parkban, ahol a résztvevő - környezetvédelemmel foglalkozó, vagy környezetünk értékeivel gazdálkodó - szervezetek, cégek ötleteket és tanácsokat is adtak egy ökológiailag fenntarthatóbb, kisebb fogyasztású életvitel megvalósításához.

A Tettye Forrásház Zrt. színes standja volt az egyik leglátogatottabb a nap során, kicsik, nagyok először próbálhatták ki új játékainkat. Valamennyi korosztálynak igyekeztünk érdekes és szórakoztató, játékos vagy komolyabb időtöltést kínálni - több száz érdeklődő tesztelte tudását munkatársainknál. Legnagyobb népszerűségnek a kis tó megtisztítását célzó horgászós játék örvendett, időnként hosszas sorban állás előzött meg egy-egy ökopecát.

A látogatókat Tettye Forrás Vízzel és Szódavízzel frissítettük: mintegy 450 pohárnyi víz fogyott el a rendezvényen a palackozott vízből, ami egyedül az állatsimogató kissé bizalmatlan kecskéjének nem nyerte el a tetszését.

Képgaléria

A szervező Duna Dráva Nemzeti Park fotói a rendezvényről

2010.04.28.