Tovább a tartalomhoz

Keresés

Érték a mélyből - kaland a magasban!

Egészséges, olcsó és mindenki számára elérhető - mégis népszerűsítésre szorul. Ez a vezetékes ivóvíz, amelynek világnapot is szenteltek, június 8-át. Pécsett társaságunk biztosítja, hogy minden városlakó számára rendelkezésre álljon a kiváló minőségű, részben a mecseki karsztból származó ivóvíz. Céunk, hogy minél többen megismerjék és elismerjék értékét, ezért a Pécsi Országos Színházi Találkozó során - a rendezvénysorozat támogatásaként - friss és természetes pécsi szomjoltóval kínáljuk a belvárosban sétálókat.

A Tettye Forrásház vízosztó pultjai tavaly óta számos rendezvényen megtalálhatóak voltak, de közterületen vagy iskolában átadott ivókutakkal is próbáljuk kulturált körülmények közt elérhetővé tenni a kiváló minőségű, hazai és uniós előírásoknak minden tekintetben megfelelő pécsi ivóvizet. A kezdeményezésünk akkor lehet igazán sikeres, ha nem csak mi állítjuk az általunk szolgáltatott vízről, hogy ideális frissítő és bátran fogyasztható. Szerencsére jó úton haladunk: vízosztásainkon a kollégáinknak leggyakrabban feltett kérdés: "Kérhetek még egy pohárral?"

Ezúttal a fesztiválüzemmódra kapcsoló belvárosban állítottuk fel standunkat június 8-án, 10-től pedig a Pécsi Országos Színházi Találkozó támogatásaként csapvízzel és tettyei forrásvízzel frissítjük a találkozó közönségét, a sétálókat. Nemcsak színesítjük a színházfesztivál forgatagát délutánonként a Kossuth téren és a Jókai téren, a pécsiek körében érdekességeket, vagy éppen alapinformációkat is igyekeznek tudatosítani a helyi ivóvízzel kapcsolatban.

Érték a mélyből - kaland a magasban!

Térjen vissza pultunkhoz június 10-17. között és töltesse tele poharát még két alkalommal frissítő pécsi vízzel vagy Tettye Szódavízzel! A kóstolást minden nap pecséttel igazoljuk, gyűjtsön össze belőle hármat és nyerjen hőlégballonos repülést! Három szerencsés repetázó vendégünk július 22-24. között hőlégballonnal szállhat Pécs fölé a Pogányi Reptérről a Pilóta Találkozó felajánlásában.

2011.06.09.