Tovább a tartalomhoz

Keresés

Illegális lerakót számolt fel a Tettye Forrásház

Illegális hulladéklerakót számoltak fel a Tettye Forrásház Zrt. munkatársai a Pécs város önkormányzata és a BIOKOM által szervezett  április 21-i várostakarító akcióhoz csatlakozva. Az önkénteseinkből álló ötvennégy fős csapat a nyugati elkerülő út melletti terület tisztította meg a hulladéktól szombaton, miután a vízbázisvédelmi területen tucatnyi hulladékhegyet fedeztünk fel: autóroncs, lom, ruhák, sitt borította a mellékutak két oldalát, szegélyezte az árkokat.

A megmozdulás során pár óra alatt tetemes mennyiség, több mint harminc köbméternyi hulladék gyűlt össze. Munkatársaink csaknem kétszáz zsákot és egy tíz köbméteres konténert töltöttek meg, valamint további két konténernyi elszállítandó szemetet gyűjtöttek össze a mellékutakon. 

Az  akcióban cégünk vezetői is részt vettek, Sándor Zsolt vezérigazgató kiemelte,  társaságunk rendszeresen terepszemlét tart, figyeli és ellenőrzi a környéket annak érdekében, hogy ne termelődjenek újra a szemétkupacok.

Társaságunk minden esetben feljelentést tesz a szemetüket leborítók, lomot odahordók ellen - lefülelésükhöz segítséget adhatnak a mostani akció során talált dokumentumok is.

Galéria

2012.04.25.