Tovább a tartalomhoz

Keresés

Tovább erősödik a kapcsolat a gazdaság helyi szereplőivel

Szorosabbra fűzi együttműködését a Tettye Forrásház Zrt. a helyi ipar szereplőit képviselő szervezetekkel. Társaságunk az elmúlt hetekben több gazdasági témában egyeztetett a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Pécsi Ipartestület vezetőivel.

Utóbbi szakmai érdekképviselettel közös nyilatkozatot is kiadott cégünk december 6-án a víziközmű-fejlesztési hozzájárulás kapcsán, amely útmutatást nyújt a vállalkozások számára a kvóták igazolásához. A megállapodás kapcsán mindkét fél egyetértését fejezte ki, hogy a jövőben felmerülő esetleges problémák kezelésére azonnali egyeztetést kezdeményeznek.
Társaságunk az Iparkamarával közösen több fronton is erősíti partnerségét, így például a kamara év eleji rendezvényein is bemutatkozik a vállalkozásoknak.

Száz képviselő a fórumon

A Tettye Forrásház Zrt. a felhasználók jelentős része felé személyes kapcsolatot jelentő társasházi közös képviselőkkel és lakásszövetkezetekkel is az együttműködés erősítésére törekszik. Az elmúlt héten csaknem száz pécsi képviselő részvételével nyílt napon és szakmai fórumon vitattuk meg az aktuális kérdéseket.
Bár év közben is rendszeresek az egyeztetések, ez volt az első szélesebb körben megrendezett találkozó, amelyen alkalom nyílt a párbeszédre, az észrevételek, javaslatok megvitatására. A legtöbb kérdés, felvetés a hosszú ideje tartozó mellékvízmérős fogyasztási helyekkel való szerződésfelmondásokat övezte.

A rendezvényt társaságunk hagyományteremtő szándékkal hívta életre, amelyet a jövőben további fórumok, egyeztetések követnek majd.

2012.12.13.