Tovább a tartalomhoz

Keresés

Makettpályázat ivókútért!

Szeretsz tervezni, építeni? Nyernél iskoládnak egy ivókutat? Csatlakozz jelképesen a pécsi biogáz erőmű építéséhez és készítsd el az üzem makettjét!

A Tettye Forrásház Zrt. makett építési pályázatot hirdet általános és középiskolás diákok részére.

A feladat: makett készítése a pécsi szennyvíztelepen létesülő biogáz üzem mintájára egyéni vagy csoportos kategóriában. A megvalósításhoz bármilyen anyagot és technikát választhatsz, de az alapterülete maximum A/3 legyen. Arra ügyelj, hogy a kész makett bírja a szállítást!

Ki pályázhat: a Tettye Forrásház Zrt. szolgáltatási területén lévő általános iskolások, középiskolások egyéni vagy csoportos kategóriában, az alsó korhatár 10 év.

Beküldés: egyéni vagy csapatmunkádat 2014. március 13-ig adhatod le a Tettye Forrásház Zrt. ügyfélszolgálati irodájában (Pécs, Búza tér 8/B.) vagy központjában (Nyugati ipari út 8.).

A makett alján kérjük minden esetben feltüntetni az egyéni pályázó ● nevét ● életkorát, ●  elérhetőségét (telefonszám vagy e-mailcím) ● iskolája nevét ● elérhetőségét; csapatmunka esetében ●  az osztály megjelölését is. 

Díjazás: Az alkotásokat szakértő zsűri bírálja el. A legjobb pályázókat írásban értesítjük és a Tettye Forrásház Zrt. víz világnapi rendezvényén díjazzuk. A csoportos kategória első helyezettje egy ivókúttal gazdagodik, amelyet társaságunk üzembe helyez az adott iskolában!

 

2014.02.19.