Tovább a tartalomhoz

Keresés

Április 30-ig lehet jelentkezni a duális képzésre

Sokrétű gyakorlati tapasztalatokkal, valós céges munkafolyamatokba beletanulva léphetnek majd ki az iskolapadból azok a környezetmérnökök, akik szeptemberben kezdik tanulmányaikat a Pécsi Tudományegyetemen és a Tettye Forrásháznál.

Társaságunk a PTE Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Karával együttműködve az idei évtől duális képzési programban vesz részt, amely részeként a frissen felvett környezetmérnök szakos hallgatók évente 22 hétnyit a cégnél végeznek tanulmányaikból. A jövő szakemberei a vállalati működési folyamatok kapcsán speciális tudásra tesznek szert, megismerve közben a legkorszerűbb technológiákat, eszközöket, anyagokat, az elméleti ismereteket pedig az egyetem padjaiban sajátítják el. A fiatalok később utánpótlást is jelenthetnek a Tettye Forrásház számára.

A gyakorlatorientált duális képzésre április 30-ig lehet jelentkezni, a hagyományos környezetmérnök BSc alapszakra való elektronikus jelentkezést kiegészítve.

A magasan kvalifikált munkaerő foglalkoztatásában élen járó Tettye Forrásház meghatározó tudásbázis a régióban, a cég gyakornoki program és diákmunka-lehetőség biztosításával is támogatja a tevékenységéhez kapcsolódó intézmények hallgatóit.

2015.04.24.