Tovább a tartalomhoz

Keresés

Mesterségem címere: VÍZ – kreatív pályázat

A Tettye Forrásház Zrt. „Mesterségem címere: VÍZ" címmel alkotói pályázatot hirdet, amelyre a szolgáltatási területünkön lévő általános iskolák tanulóinak pályamunkáit várjuk. Mindazon tanulók munkájára számítunk, akik kedvet éreznek magukban, hogy kreatív módon megelevenítsenek egy vízzel kapcsolatos szakmát.

A pályázatra olyan rajzokat vagy festményeket várunk, amelyeken a diákok egy-egy szakember munkáját ábrázolják miközben a vízzel dolgozik. A kreativitásukat a gyerekek szabadjára engedhetik, így megjeleníthető szakma lehet például a halász, a gátőr, a búvár, az édes és/vagy tengeri vízi állatok gondozója, a tűzoltó, a pék, a szakács, egy vízi sportoló vagy a vízvezetékszerelő, a vízmérő leolvasó stb.

Az alkotásokat (a pályázó diák nevének és életkorának, iskolájának nevének és osztályának, felkészítő tanárának vagy osztályfőnökének nevének, valamint elérhetőségének megjelölésével) lezárt borítékban, a Búza tér 8/B. alatti ügyfélszolgálati irodánkba várjuk 2016. március 21., hétfő 15 óráig.

Az alkotásokat szakértő zsűri bírálja el, amelyről írásban értesítjük a legjobb pályázókat és a Föld Napján díjazzuk. A két legötletesebb, legjobban megvalósított alkotás készítőjének iskolája között egy darab Zsolnay ivókútat valamint egy darab interaktív táblát osztunk ki.

Pályázati feltételek

2016.03.04.