Tovább a tartalomhoz

Keresés

Nevet kapott a csatornaszörny: BUDZILLA a pécsi csatornahálózat réme

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. névadó pályázatot hirdetett a március 22-én, a Víz világnapján átadott Csatornaszörny installációhoz kapcsolódóan. A felhívásra több mint 400 javaslat érkezett, a kisorsolt nyertesek június 5-én, a környezetvédelem világnapján vették át Csatornaszörny-csomagjukat.

A pályázatra rengeteg vicces, kreatív ötlet érkezett a szolgáltatóhoz, mint például Trutymorgó, Rötyiszaurusz, Csatorka, vagy Zsirella. A legjobbakból a Pécs ZOO-ban kiállított monstrum melletti táblán is szemezgethetnek a látogatók.

A kisorsolt névadók a következők: Guth Bálint, Guth Gergő, Horváth Hunor, Leopold Luca Csenge, Kovács Fanni, Molnár Áron, Oberritter Levente, Ócsai Flóra, Rajtmár Emma, Siklósi Leonetta, Windháger Boróka.

A kiírás nem várt folyományaként a pécsi Csatornaszörny országos hírnévre tehet szert: a kisorsoltak között Veszprém megyéből, Jász-Nagykun-Szolnok megyéből és Budapestről korábban idelátogató névadók is vannak, ők postán kapják meg a többek között Csatornaszörny emblémával ellátott pólót és tornazsákot tartalmazó ajándékcsomagot.

2022.06.07.