Tovább a tartalomhoz

Keresés

Új szolgáltató Kozármislenyben

Kozármisleny Város Önkormányzatának döntése alapján 2010. május 1-jétől megváltozott a szennyvízszolgáltató a városban: a 2009. december 17. - 2010. 28. közötti időszakra szóló ideiglenes üzemeltetési szerződést követően az önkormányzat 2010. május 1-jétől 10 évre szóló üzemeltetési szerződést kötött a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.-vel.

Május első napján a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. átvette a szennyvízközművek üzemeltetési jogát a korábbi szolgáltatótól, így az elkövetkezőkben társaságunk gondoskodik a településen keletkezett szennyvíz elvezetéséről és korszerű tisztításáról.

Mindent megteszünk azért, hogy a szolgáltatóváltás a lehető leggördülékenyebben menjen végbe, és a fogyasztók számára ne járjon kényelmetlenséggel. Ezért első lépésként a tervek szerint a régi és az új szolgáltató közös leolvasást tart a településen. Kérjük, tegyék lehetővé a szolgáltatók munkatársainak a vízmérőkhöz való hozzáférést. Köszönjük együttműködésüket!

Ezt követően hamarosan eljuttatjuk ügyfeleinknek szolgáltatási szerződésüket, valamint a 2009. december 17-e és 2010. február 28-a közötti időszakra szóló csatornadíjszámlájukat, miután az önkormányzat felhatalmazása alapján ebben az időszakban is a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. látta el a szennyvízkezelés feladatát Kozármislenyben.

Társaságunk szakembergárdája elkötelezett az iránt, hogy szolgáltatásaival elnyerje az Ön bizalmát. Amennyiben bármilyen kérdésben segítségére lehetünk, kérjük, forduljon hozzánk elérhetőségeinken!

2010.05.03.