Tovább a tartalomhoz

Keresés

Köszönet a segítőknek!

Az elmúlt hetek áradásai után az eltelt húsz év legnagyobb segélyezési programja folyik Magyarországon a súlyos árvíz- és viharkárok helyreállítása érdekében. A segítségnyújtásból Pécs város önkormányzati cégei, így a Tettye Forrásház Zrt. is kivette a részét.
 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a BIOKOM Kft., a Pécs Holding Zrt. és társaságunk adománygyűjtést hirdetett a Baranya, Tolna és Somogy megyei árvíz- és viharkárosultak megsegítésére.
A gyűjtés szombat délután a várakozásokat felülmúlva zárult, az előzetes becslések szerint mintegy

  • 150 köbméternyi  válogatott ruha, cipő
  • 55 karton élelmiszer, 500 palack ásványvíz és 22 doboz tisztítószer gyűlt össze,
  • emellett bútorok (30 szekrény, 16 ágy, asztalok, ülőgarnitúrák),
  • és sok-sok háztartási eszköz, konyhaeszköz (pl. vasalók, TV-k, villanytűzhelyek, mosógépek) is érkezett.

Az adományokat három napon át folyamatosan fogadták a Magyar Máltai Szereteszolgálat munkatársai, önkéntesek és a szervező cégek - köztük a Tettye Forrásház Zrt. - dolgozói az EXPO centerben. A felajánlott bútorok szállítását a BIOKOM Kft.-vel együtt társaságunk vállalta, emellett az adományok célba juttatásában is közreműködtek járműveink.

Szeretnénk köszönetet mondani az adományozóknak! Köszönet illet emellett minden önkéntest és munkatársat, aki a gyűjtésben, a zsákok, bútorok mozgatásában, szállításában segítséget nyújtott.

Az akcióhoz munkatársaink is felsorakoztak, a kollégáink adományozta ruhák, élelmiszerek, pénzadományok a Tettye Forrásház Zrt. által felajánlott mosó- és tisztítószerekkel, valamint tartós élelmiszerekkel kiegészítve jutnak el azokhoz a régióban, akiknek jelenleg legnagyobb szükségük van rá.

Képek

2010.07.06.