Tovább a tartalomhoz

Keresés

Háttér, érdekesség

Megtévesztő csatornatisztítók

Nem először bukkannak fel trükkös csatornatisztítók Pécsen. Március első napjaiban belvárosi és kertvárosi ingatlanokat, magánszemélyeket és cégeket kerestek fel ismeretlenek azzal az ürüggyel, hogy a környéken tapasztalt dugulás miatt, helyszínen fizetett díj ellenében vezetéktisztítást végeznének.
2024.03.14.

Indul a H2 projekt

Nagy lépték a kislábnyom eléréséhez – a pécsi egyetemmel közös kutatásban vizsgáljuk az egyik legzöldebb energiatermelési megoldást.
2024.02.28.

Gyémánt Díj a Csatornaszörny-kampányért

Újabb díjjal ismerte el a szakma a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szemléletformáló kezdeményezéseit. Ezúttal a Ne etesd a Csatornaszörnyet! társadalmi célú kampány érdemelte ki a Magyar Marketing Szövetség „Marketing Diamond Award” elismerését.
2024.02.12.

100%-os megfelelőségű a pécsi csapvíz

Közzétette decemberben a népegészségügyi központ (NNGYK) legfrissebb, Magyarország ivóvizeinek minőségéről szóló jelentését. Az országos helyzetkép is kedvező, Baranyában viszont az átlagnál is jobb, Pécsen pedig kiváló, 100 százalékos megfelelőségű a csapvíz minősége.
2024.01.24.

Tettye 2023 Top 5

Betonvezetékbe fúródó platángyökerek, 138 millió pohár víz és 24 meghibásodás egy nap alatt, minden héten egy osztálynyi látogató – ezúttal is összegyűjtöttünk néhányat az év legérdekesebb tettyés számai, történései közül.
2024.01.11.

Köszöntöttük törzsgárdáinkat

Idén 30 olyan munkatársat ünneplünk, aki munkájával legalább 10 éve segíti Pécs és a környező települések biztonságos vízellátását, szennyvízkezelését.
2023.12.30.

Óriásplakátok a Széchenyi téren

Analitikus, biogáz, építő-, geodéta, hálózatüzemeltetési, informatikai, irányítástechnikai, szennyvízkezelési, tervező, üzemirányítási, villamos – felsorolni, végigolvasni sem könnyű a nálunk dolgozó mérnökök szakterületeinek ABC-sorrendbe szedett listáját.
2023.09.29.

Gyémántokat gyűjtött Budzilla

Városmarketing Gyémánt Díjjal ismerték el a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. két friss projektjét: a tudatos csatornahasználatra buzdító Ne etesd a Csatornaszörnyet! kisfilm és kampány, valamint a pécsi szennyvíztisztító telepen kialakított Bokortól a latrináig és a csatornáig interaktív szennyvizes bemutatóterem érdemelte ki az elismerő védjegyet.
2023.09.22.

Menekülés a hidroglóbuszból

Sikeres mentési próbán vannak túl a katasztrófavédelem és cégünk munkatársai, akik három napon át végeztek akciófilmbe illő gyakorlatokat a Pécs-újhegyi víztárolónál.
2023.09.20.

Mentési gyakorlat az újhegyi víztoronynál

Összehangolt katasztrófavédelmi gyakorlat zajlik hétfőtől Pécs-Újhegyen. Szeptember 18-tól 20-ig a vármegyei katasztrófavédelem és társaságunk munkatársai egy víztoronyban rekedt személy kimentését gyakorolják kötéltechnikai eszközökkel.
2023.09.15.