Tovább a tartalomhoz

Keresés

Meghibásodások

Csőtörés, vízhiány Kökényben

FRISSÍTVE: kollégáink 22 órára elkészültek a javítással, a szolgáltatás helyreállt, újra van víz Kökényben. Kedd kora este meghibásodott egy vízvezeték Kökényben a Kossuth utcában.
2023.04.18.

Nyomásesés, vízhiány Kertvárosban

FRISSÍTVE (13:00) - 12:30-ra mindenhol helyreállt a szolgáltatás, újra van víz Kertvárosban!
2022.10.28.

Csőtörés okozott vízfolyást a Fejér Lipót utcában (frissítve)

FRISSÍTÉS: a szolgáltatás 12:50-kor helyreállt. Ivóvíz-fővezeték tört el csütörtök reggel a Fejér Lipót utca 3. előtt, a feltörő víz több helyen megemelte a burkolatot. A csőtörés és annak javítása átmeneti vízhiányt okoz a környéken – a szolgáltatás helyreállásáig az ott lakók a Fejér Lipót utca 1. előtt felállított tartályból juthatnak ivóvízhez. 
2022.08.18.

Csőtörés okozott vízfolyást a Szabadság utcában, rendőrök irányítják a forgalmat

Egy 150 mm átmérőjű öntöttvas fővezeték tört el a Szabadság utca 19. számnál hétfő délelőtt. Az út teljes szélességében folyt a feltörő víz, amely több helyen a burkolatot is megemelte.
2022.06.13.

Péntek hajnalban megnyílik a kertvárosi körforgalom

A január eleji, szokatlanul enyhe időjárásnak köszönhetően a tervezettnél gyorsabban haladt a kertvárosi vízhálózati csomópont átépítése, így (a burkolat szilárdulási, kötési idejének leteltével) január 21-e, péntek reggel 5 órától újra közlekedhető a Keszüi út - Megyeri út - Nagy Imre úti körforgalom december végén lezárt része. A forgalom visszaáll a megszokott rendbe.
2022.01.20.

Az ünnepek után kezdődik a kertvárosi körforgalom alatti vízhálózat cseréje

Az elmúlt hónapok meghibásodásai miatt a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. átépíti a Keszüi út – Megyeri út – Nagy Imre úti kereszteződés alatti, Kertváros ivóvizét biztosító vízhálózati csomópontot. A munkálatok alatt december 28-tól egy hónapra lezárják a körforgalom keleti behajtóját és északi kihajtóját.
2021.12.21.

Átmenetileg újra megnyitják a kertvárosi körforgalmat

Néhány hónapon belül másodszor tört el Pécs egyik fő vízvezetéke, a meghibásodás miatt a Keszüi út - Megyeri út - Nagy Imre úti körforgalom egy része október vége óta nem járható. Annak érdekében, hogy a körforgalmat ne kelljen teljesen felbontani, a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei átépítik a kereszteződés alatt húzódó stratégiai vízhálózati csomópontot. A szerelést előkészítő munkák idejére ideiglenesen újra járhatóvá teszik a lezárt kihajtót.
2021.11.11.

Csőtörés miatt lezárás a Melinda utcai körforgalomnál

Csőtörést javítanak a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei Pécsen, a Keszüi út – Megyeri út körfogalomhoz a Keszüi út felől érkező sávban. A kertvárosi tározót töltő, 400 mm átmérőjű fővezeték tört el az út alatt, a javítás és az útburkolat helyreállítása idejére teljes szélességben lezárják a körforgalomhoz a Keszüi út felől érkező sávot és a körforgalom egy részét.
2021.10.27.

Csőtörés miatt lezárás a Melinda utcai körforgalomnál - Frissítve

FRISSÍTVE: a hibaelhárítás és az útburkolat javítása megtörtént, újra zavartalanul lehet közlekedni a körforgalomnál.
2021.08.05.

Sérült szennyvízvezetéket javítanak a Rákóczi úton

Rendkívüli rekonstrukció miatt december 14-én reggel 8.00 órától egy hétre lezárják Pécsen a Rákóczi út Váradi Antal utca - Zsolnay-szobor körforgalom közti szakaszának déli sávját. A területen társaságunk szakemberei cserélnek ki egy eltört, rossz állapotú szennyvízvezetéket.
2020.12.10.