Tovább a tartalomhoz

Keresés

Meghibásodások

A baj nem jár egyedül: többszörös hibajavítás a Hunyadi utcában

Legalább december 15-ig marad a lezárás a pécsi Hunyadi János utcában, ahol a szennyvizes probléma elhárítása mellett az utcai vízvezeték cseréje is szükségessé vált.
2023.12.07.

Vízhiány Kökényben (FRISSÍTVE)

A Kossuth utca 64. előtti vízfolyás miatt szakembereink hibaelhárítást végeznek Kökényben, amely délelőtt 10 órától vízhiánnyal jár. (FRISSÍTÉS: 14.00-kor szakembereink elkészültek a javítással, hamarosan mindenhol helyreáll a szolgáltatás, van víz a településen.)
2023.12.06.

Vezetékhiba okoz vízhiányt az Illyés Gyula utcában és környékén (FRISSÍTVE)

FRISSÍTÉS: A hétfő esti akut hibaelhárítást követően szakembereink december 6-án, szerdán 8.30-14.30 között végzik el a hőközpont csatlakozójának és további két tolózárnak a cseréjét. Ez idő alatt az érintett társasházakban vízhiány fordulhat elő.
2023.12.04.

Csőtörés, vízhiány Kökényben

Kedd kora este meghibásodott egy vízvezeték Kökényben a Kossuth utcában. (FRISSÍTVE: kollégáink 22 órára elkészültek a javítással, a szolgáltatás helyreállt, újra van víz Kökényben.)
2023.04.18.

Csőtörés okozott vízfolyást a Szabadság utcában, rendőrök irányítják a forgalmat

Egy 150 mm átmérőjű öntöttvas fővezeték tört el a Szabadság utca 19. számnál hétfő délelőtt. Az út teljes szélességében folyt a feltörő víz, amely több helyen a burkolatot is megemelte.
2022.06.13.

Péntek hajnalban megnyílik a kertvárosi körforgalom

A január eleji, szokatlanul enyhe időjárásnak köszönhetően a tervezettnél gyorsabban haladt a kertvárosi vízhálózati csomópont átépítése, így (a burkolat szilárdulási, kötési idejének leteltével) január 21-e, péntek reggel 5 órától újra közlekedhető a Keszüi út – Megyeri út – Nagy Imre úti körforgalom december végén lezárt része. A forgalom visszaáll a megszokott rendbe.
2022.01.20.

Átmenetileg újra megnyitják a kertvárosi körforgalmat

Néhány hónapon belül másodszor tört el Pécs egyik fő vízvezetéke, a meghibásodás miatt a Keszüi út - Megyeri út - Nagy Imre úti körforgalom egy része október vége óta nem járható. Annak érdekében, hogy a körforgalmat ne kelljen teljesen felbontani, a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei átépítik a kereszteződés alatt húzódó stratégiai vízhálózati csomópontot. A szerelést előkészítő munkák idejére ideiglenesen újra járhatóvá teszik a lezárt kihajtót.
2021.11.11.

Csőtörés miatt lezárás a Melinda utcai körforgalomnál

Csőtörést javítanak a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei Pécsen, a Keszüi út – Megyeri út körfogalomhoz a Keszüi út felől érkező sávban. A kertvárosi tározót töltő, 400 mm átmérőjű fővezeték tört el az út alatt, a javítás és az útburkolat helyreállítása idejére teljes szélességben lezárják a körforgalomhoz a Keszüi út felől érkező sávot és a körforgalom egy részét.
2021.10.27.

Csőtörés miatt lezárás a Melinda utcai körforgalomnál - Frissítve

FRISSÍTVE: a hibaelhárítás és az útburkolat javítása megtörtént, újra zavartalanul lehet közlekedni a körforgalomnál.
2021.08.05.

Disznóságok dugítják a csatornát

A disznóvágásokkal újra beköszöntött a házi húsfeldolgozáshoz köthető üzemzavarok, szennyvízcsatorna-dugulások ideje. Ilyenkor gyakrabban kerül zsíros, olajos szennyeződés, vagy akár állati hulladék, maradék a nem ipari terhelésre kiépített csatornákba Pécs külvárosi, családi házas övezeteiben és a környező településeken.
2021.01.14.