Tovább a tartalomhoz

Keresés

Felújítások

Tanév végét követő munkálatok, oltóvíz-hozammérések

Június utolsó hetében több helyen végzünk kisebb forgalomkorlátozással járó munkálatot. A Petőfi utcában szerelvényaknát szüntetnek meg, a Hungária utcában aknafedlapokat cserélnek, az Alkotmány utcában és a Szigeti úton tűzcsapokon mérnek oltóvízhozamot szakembereink.
2024.06.20.

Földalatti megújulás Kertvárosban

Folytatódik a kertvárosi víziközmű-hálózat korszerűsítése, ezúttal a panelépületek alatti labirintusban: szakembereink július végéig a déli városrész alatt több kilométer hosszan húzódó közműalagút-folyosóban (KAF) végeznek felújítási munkálatokat.
2024.05.10.

A baj nem jár egyedül: többszörös hibajavítás a Hunyadi utcában

Legalább december 15-ig marad a lezárás a pécsi Hunyadi János utcában, ahol a szennyvizes probléma elhárítása mellett az utcai vízvezeték cseréje is szükségessé vált.
2023.12.07.

Sérült szennyvízvezetéket cserélnek a Hunyadi utcában

Rendkívüli szennyvízvezeték rekonstrukciós munkát végeznek szakembereink Pécs belvárosában, a Hunyadi János utca 9. előtt. A november 29-én szerda reggel 8 órakor kezdődő, várhatóan egy hétig tartó munka (az útburkolat végleges helyreállításával) a 9. szám előtti útszakasz lezárása mellett zajlik.
2023.11.24.

Megújul a Viktória utca alatti ivóvízhálózat

Megnyitották ma az autósok előtt az ideiglenesen helyreállított pécsi Viktória utcát, ahol szeptember 21-én komoly üzemzavart okozott az utca alatt megrepedt, nagy átmérőjű fővezeték. A sokadszorra meghibásodó vezetéket a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei még az év vége előtt teljes hosszában kicserélik.
2023.09.27.

Javítják az utakat a téli hibák után

A jó idővel és az aszfaltüzemek újraindulásával a héten megkezdődött a korábban ideiglenesen, fóliás betonnal helyreállított téli hibahelyek, útburkolatok, járdák végleges javítása. A téli, fagyos időszakban számos hibaelhárítást kellett elvégezniük szakembereinknek, az akkor ideiglenesen helyreállított útszakaszok most vadonatúj burkolatot kapnak.
2023.03.29.

Karbantartási munkálatok Uránvárosban

Szakembereink karbantartást, hálózatöblítést végeznek március 13-án és 14-én az uránvárosi ivóvízhálózat egy részén. A munkálatok velejárójaként az öblítések környékén ideiglenes vízhiány, vízzavarosodás, nyomáscsökkenés fordulhat elő.
2023.03.09.

Megújulnak a Petőfi utca és a Verseny utca szennyvízvezetékei

Február 13-án nagyszabású munkálatok kezdődnek a Petőfi utcában. A 2023 végéig tartó felújítás ideje alatt a szakemberek öt ütemben cserélik ki a Kodály Zoltán utcai körforgalom és a Kolozsvári utca közötti szakasz szennyvízvezetékeit.
2023.02.08.

Egy felújítás képei

A mai záróeseménnyel a végéhez ért a pécsi szennyvíztisztító telep több éven át tartó átalakítása, fejlesztése. A 8 milliárd forint értékű projekt adatai, számai helyett ezúttal kollégáink felújítás közben készített fotóiból mutatunk egy válogatást.
2022.11.30.

Őszi munkálatok, hibajavítások

Az aszfaltüzemek téli pihenője előtt több helyen végez útburkolat-helyreállítással járó munkálatot a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. Bálics és Makár városrészekben meghibásodott tűzcsapokat cserélnek, a Rákóczi út-Koller utca kereszteződésnél a szennyvízhálózaton dolgoznak a szakemberek.
2022.10.20.