Tovább a tartalomhoz

Keresés

Kozármislenyi ügyfeleink figyelmébe!

  Az elmúlt napokban több kozármislenyi ügyfelünk jelezte társaságunknak, hogy a korábbi szolgáltató a Tettye Forrásház Zrt. szolgáltatási időszakát (2009. dec. 17. - 2010. febr. 28.) is magába foglaló csatornadíjszámlát kézbesített számukra.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy - mielőtt 10 évre szóló üzemeltetési szerződést kötött társaságunkkal - Kozármisleny Város Önkormányzata 2009. december 17-e és 2010. február 28-a között a Tettye Forrásház Zrt.-t bízta meg a település szennyvízkezelésének feladatával. Ez idő alatt az önkormányzatnak csak a Tettye Forrásház Zrt.-vel volt érvényes üzemeltetési szerződése. Társaságunk a rábízott szolgáltatást maradéktalanul ellátta, így erre az időszakra kizárólag társaságunk jogosult az elvégzett szolgáltatásról számlát kibocsátani. (Fentiekről az önkormányzat is tájékoztatta polgárait áprilisi levelében, amelyet minden kozármislenyi háztartásba eljuttatott.)

Szeretnénk megóvni ügyfeleinket a kétszeri fizetéstől, ezért kérjük, díjfizetésnél figyeljen a számlán szereplő dátumra, elszámolási időszakra!

Ha Ön is kapott olyan számlát a Pécsi Vízműtől, amelyen az elszámolás a 2009. dec. 17-től 2010. febr. 28-ig tartó időszakot is magába foglalja, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a Pécsi Vízmű munkatársaival és kérje a számla módosítását. Ezen számlák ugyanis nincsenek összhangban a tényleges szolgáltatási helyzettel!

Amennyiben segítségére lehetünk, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálati ügyintézőinkhez elérhetőségeinken!

2010.09.22.