Tovább a tartalomhoz

Keresés

Keszüben és Gyódon is a Tettye Forrásház szolgáltat

Januártól a Tettye Forrásház Zrt. által ellátott települések köre néggyel bővült: Kökény és Aranyosgadány után Keszü és Gyód község önkormányzata is üzemeltetési szerződést kötött társaságunkkal. Gyódon január 7-től veszi át a Tettye Forrásház Zrt. a vízi- és szennyvízközművek üzemeltetési jogát, Keszüben január 10-től gondoskodunk a lakosok biztonságos ivóvízellátásáról és szennyvízkezeléséről.
 

Ügyfeleink figyelmébe

A szolgáltatás átadása-átvétele keretében munkatársaink elsőként valamennyi fogyasztási helyen dokumentálják a vízmérők állását és rögzítik a fogyasztók adatait. Gyódot január 12-én, Keszü területét január 13-án járják be leolvasó szakembereink. A leolvasásról plakátokon is értesítjük új ügyfeleinket. Kérjük, Ön is tegye lehetővé a szakemberek számára a vízmérőkhöz való hozzáférést. Köszönjük együttműködését!

Felhívjuk figyelmét, hogy társaságunk a leolvasott mérőállástól kezdi meg a számlázást, a korábbi szolgáltató pedig eddig az óraállásig fogja kiállítani a végszámlát.

A szolgáltatóváltással kapcsolatos tudnivalókról levélben tájékoztatjuk új ügyfeleinket. Ha kérdése van, ügyfélszolgálatunk munkatársai készséggel állnak rendelkezésére telefonon, személyesen vagy levélben, e-mailen.

2011.01.10.