Tovább a tartalomhoz

Keresés

Bakonya, Bicsérd, Boda, Cserkút, Kővágótöttös, Zók és Túrony lakói figyelmébe

Tájékoztatjuk Bakonya, Bicsérd, Boda, Cserkút, Kővágótöttös, Zók és Túrony lakóit, hogy az önkormányzatok döntése alapján 2011. február 1-től a Tettye Forrásház Zrt. gondoskodik településük biztonságos ivóvízellátásáról, valamint - Bakonya, Boda, Cserkút és Kővágótöttös esetében - a szennyvízkezelésről is. A megkötött üzemeltetési szerződések alapján társaságunk valamennyi község esetében február 1-től veszi át a vízi- (és szennyvíz-) közművek üzemeltetési jogát.


Soron kívüli vízmérő-leolvasás
 

A zökkenőmentes szolgáltatóváltás érdekében a Tettye Forrásház Zrt. kezdeményezésére a korábbi és az új szolgáltató a tervek szerint közös leolvasást tart: 2011. január 31-én (Bakonya, Kővágótöttös), február 1-jén (Boda, Cserkút), február 2-án (Bicsérd, Zók) és február 3-án (Túrony) valamennyi fogyasztási hely vízmérőjét leolvassák a települések területén, amelyről plakáton és levélben is tájékoztatják a lakókat.

A Tettye Forrásház Zrt. munkatársai azonosító számmal és cégünk emblémájával ellátott, fényképes igazolvánnyal igazolják magukat. Feladatuk a vízmérők leolvasása, állapotuk ellenőrzése és a mérőállás dokumentálása, pénzt nem szednek be az ügyfelektől. A mérők mellett a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. leolvasói a fogyasztók (fogyasztási helyek) adatait is jegyzőkönyvben rögzítik, melynek egy aláírt példányát átadják a fogyasztónak, vagy a helyszínen tartózkodó képviselőjének. Kérjük, segítsék a leolvasást és az adatrögzítést!

A leolvasott mérőállás lesz a későbbi elszámolás alapja

Ezzel az induló óraállással kerülnek be ügyfeleink a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. nyilvántartásába. Kérjük, őrizzék meg a kapott bizonylatot! A mérőleolvasást követő fogyasztást illetően kizárólag a Tettye Forrásház Zrt. jogosult a vízdíj beszedésére, számlázására, míg az azt megelőző időszakról a Pécsi Vízmű állítja ki az elszámoló számlát!
A rendkívüli leolvasást követően hamarosan eljuttatjuk ügyfeleinknek szolgáltatási szerződésüket és ügyfélkártyájukat.

Kérdése van? Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

A Tettye Forrásház Zrt. valamennyi munkatársa azon dolgozik, hogy a nap 24 órájában biztonságos, egészséges vizet biztosítsunk a községek otthonaiban, intézményeiben, és hogy elnyerjük bizalmát, elégedettségét. Bármilyen kérdés, probléma esetén kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz elérhetőségeinken!

2011.01.27.