Tovább a tartalomhoz

Keresés

Soron kívüli leolvasás december közepéig

A Tettye Forrásház Zrt. egyik legfontosabb törekvése, hogy fejlessze számlázási rendszerét. Ügyfeleink igényeit, eddigi visszajelzéseit figyelembe véve megújítjuk rendszerünket, így 2012 januárjától az elvárásokhoz még jobban igazodó számlázás szolgálhatja a Forrásház fogyasztóit. Az új rendszer egyik legfőbb előnye rögtön az év elejétől érzékelhető lesz: a jelenleginél egyszerűbb, könnyebben áttekinthető, hasznos információkkal ellátott víz- és csatornadíjszámlát kapnak kézhez a pécsiek és a környékbeli kistelepüléseken élők.

Ahhoz, hogy a lehető legpontosabb adatokkal dolgozzunk ügyfeleink érdekében, soron kívüli leolvasásra van szükség, így rögzíthetjük a legfrissebb fogyasztási adatokat. Leolvasóink 2011. október végétől december 15-ig a legtöbb fogyasztási helyet felkeresik Pécsett és a Tettye Forrásház által ellátott kistelepüléseken, hogy rögzítsék a vízmérők állását.
Ahol egyébként is ezekben a hónapokban esedékes a leolvasás, a megszokott rend szerint érkezik a leolvasó, azokat a helyeket azonban, ahol januárban vagy februárban szokták leolvasni a vízmérőket, most is felkeresik szakembereink.

Arra törekszünk, hogy minél kevésbé zavarjuk ügyfeleink napirendjét, ezzel együtt előfordulhat, hogy egyes fogyasztási helyekre hétvégén, vagy az esti órákban kopogtatnak be leolvasóink. A társasházi fogyasztókat plakátokon tájékoztatjuk a soron kívüli leolvasás időpontjáról.

Kérjük, amennyiben Önt is felkeresi szakemberünk, tegye lehetővé a vízmérőhöz való hozzáférést!

Ha távolléte miatt nem valósul meg a leolvasás, kérjük, segítse az adatszolgáltatást, juttassa el társaságunkhoz vízmérője állását a helyszínen hagyott díjmentes levelezőlapon, online ügyfélszolgálatunkon, vagy telefonon. Ez biztosítja a pontos nyilvántartás és a számlák alapját, ami közös érdekünk!

Köszönjük együttműködését!

Figyelem! A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. leolvasói azonosító számmal és cégünk emblémájával ellátott, fényképes igazolvánnyal igazolják magukat. Kollégáink feladata a vízmérők leolvasása, állapotuk ellenőrzése és az adatok rögzítése, pénzt soha nem szednek be az ügyfelektől. 

Amennyiben kérdése volna, készséggel állunk rendelkezésére:

  • Pécsett, Búza téri ügyfélszolgálati irodánkban (h-k-sz: 8.00-15.00; cs: 8.00-20.00; p: 8.00-12.00);
  • telefonon a 72/421-700-as számon vagy a 80/811-111-es zöld számon (h-k-sz: 7.00-16.30; cs: 7.00-20.00, p: 7.00-12.00);
  • levélben a 7602 Pécs, Pf. 33, e-mailen az uszi@tettyeforrashaz.hucímen.
2011.10.20.