Tovább a tartalomhoz

Keresés

Közös képviselői fórum

A társasházakat érintő legfontosabb aktuális kérdéseket vitatták meg a pécsi lakásszövetkezetek és társasházkezelők, valamint a fogyasztóvédelem képviselői tegnap társaságunk szakmai napján. December 4-én már második alkalommal rendeztük meg a Tettye fórumát, amelyen nem csupán cégünk tevékenységéről volt szó, a mintegy hetven résztvevő a jogszabályi változásokról és azok hatásáról, vagy a kiemelt témák közt az önkormányzati bérlők tartozásainak kezeléséről is tájékozódott.

A szakterületek munkatársai év közben is rendszeresen egyeztetnek a közös képviselőkkel, az év végén azonban szélesebb körben biztosítottunk alkalmat a párbeszédre, az észrevételek, javaslatok felvetésére.

A képviselők kiemelkedő szerepet játszanak a lakóközösségek döntési folyamataiban és fontos kommunikációs kapcsolatot jelentenek a felhasználók nagy részét adó társasházi lakókhoz. Pontos és hiteles tájékoztatásuk ezért elengedhetetlen.

A rendezvényen a legnagyobb figyelmet az újonnan bevezetett kártyás mérők témája és a társasházi elszámolások változása kapta. Mint ismeretes, a vízszolgáltatók közül társaságunk az elsők közt kezdte meg a víziközmű-szolgáltatást érintő, ügyfeleknek kedvező változások végrehajtását: márciustól nem számlázzuk ki a főmérő-mellékmérők közti mérési különbözetet, ha a társasházban minden vízvételezési helyet hiteles vízóra mér.

2013.12.05.