Tovább a tartalomhoz

Keresés

A vízvezeték is megújul a Jókai tér újrakövezésekor

Szeptember végén indul a pécsi Jókai tér burkolatának felújítása. A 3-4 hónaposra tervezett munkálathoz kapcsolódóan a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. is korszerűsíti a burkolat alatti elavult utcai vízvezetéket, így a közterülettel együtt, költséghatékonyan, egyszeri munkavégzéssel újulnak meg a közművek és szolgálják hosszú ideig megbízhatóan a környéken élőket.

A burkolatcserét a BIOKOM NKft. koordinálja. A munka szakaszos lesz, így egy-egy térrészt csak a legrövidebb ideig zárnak le, az érintett üzletek biztonságos megközelíthetőségét biztosítják. A szeptember 26-án kezdődő I. ütem a tér déli részér érinti (Jókai tértől a Széchenyi térre vezető déli utca) és várhatóan egy hónapon át tart. A II. ütem a tervek szerint október végén, a III. szakasz november végén, december elején indul.
További információ: BIOKOM NKft. biokom@biokom.hu, 72/805-367

A burkolatcsere munkáihoz igazítva a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. két ütemben cseréli ki az utcai vízvezetéket: elsőként a déli oldalon, a Jókai tér 1-9. előtti szakaszon, majd az északi részen dolgoznak szakembereink, a Ferencesek utcája 2., 4., 6. előtt. Az 1970-es és 80-as években lefektetett, nem megfelelő üzembiztonságú PVC csövek helyére korszerű, strapabíró kemény polietilén vezetékek kerülnek összesen 125 méter hosszan.
A munkálatok ideje alatt ideiglenes vízellátó rendszer biztosítja az ivóvíz-szolgáltatást, ezért csak egy-két órás vízhiányra lehet majd számítani az ideiglenes vízellátás kiépítésekor, illetve a vezetékcsere végén. Az érintett ügyfeleket szórólapokon is értesítjük. 

Köszönjük a lakosság megértését és türelmét!

2016.09.21.