Tovább a tartalomhoz

Keresés

A Pécsi Vízműves követelések kapcsán

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. kizárólag a saját szolgáltatásai körében felmerült és saját tevékenysége során keletkezett tartozások tekintetében bír információval és végez követelés kezelési eljárást. Társaságunk nem jogutódja a Pécsi Vízmű Zrt.-nek, így a szolgáltatás átvétele előtt keletkezett vízdíjtartozások nem kerültek át cégünkhöz, ezen követelések behajtásáról sem társaságunk, sem pedig Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata nem rendelkezik.

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. tevékenysége során keletkezett tartozás kapcsán társaságunk egyébként az alábbi kötelező feladatokat, értesítéseket és intézkedéseket teszi meg ügyfelei megfelelő tájékoztatása és védelme érdekében: többszöri értesítés után tértivevényes levélben szólítja fel a felhasználót a díjhátralék rendezésére a jogkövetkezményekre való felhívással együtt. Amennyiben az elmaradás ezt követően sem lesz rendezve a szolgáltatás korlátozása, szüneteltetése előtt 15 nappal értesíti társaságunk a felhasználót arról, hogy mely időszakban hajtja végre azt. A díjfizetési kötelezettség elmulasztásának következményeiről bővebb információt társaságunk üzletszabályzatában talál.

Külön felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. nem korlátozza a vízszolgáltatást a régi szolgáltató körében felmerülő tartozások miatt és más nem járhat el a hálózaton. Javasoljuk az érintett felhasználóknak, hogy figyelmesen olvassák el a kapott felszólító levélen szereplő adatokat, dátumokat és vegyék fel a kapcsolatot a feladóval.

2019.11.05.