Tovább a tartalomhoz

Keresés

Újraindul a leolvasás és a vízmérő-csere

Június 15-től újra elindulnak a járványhelyzet miatt felfüggesztett tevékenységek: a vízmérő leolvasás, a bekötési és mellékvízmérő-csere, a szakszerűségi vizsgálat, valamint a mérőhelyek ellenőrzése.

Pótoljuk az elmaradt leolvasásokat és mérőcseréket

Júniustól újraindult a leolvasás, október végéig minden olyan ingatlant is felkeresnek szakembereink, ahol a járvány miatt március és június közt elmaradt az éves mérőállás-rögzítés.
A márciustól elhalasztott mellékvízmérő-cserék időpontjainak egyeztetése is megkezdődött az érintett ügyfelekkel és közös képviselőkkel. A mérőcsere kapcsán fontos változás a korábbiakhoz képest, hogy (a helyszíni bankkártyás/készpénzes fizetési lehetőséget kiváltva) minden esetben utólag kapja kézhez a számlát a megrendelő, amelyet csekken vagy átutalással rendezhet.

A rendkívüli helyzet alatt a TETTYE FORRÁSHÁZ leolvasói és mérőcserélői az óvintézkedéseket betartva, maszkban és kesztyűben keresik fel a felhasználási helyeket. Mindannyiunk egészségének megóvása érdekében kérjük ügyfeleinket, hogy a szerelési, vagy adatrögzítési munkák ideje alatt tartsanak 1,5-2 méteres távolságot munkatársunktól. Köszönjük együttműködésüket!
A cserét és a leolvasást a társasházakban kihelyezett plakátokon szereplő időpontokban végezzük. Amennyiben Ön betegnek érzi magát (lázas, légzési nehézséggel küzd, köhög), kérjük, ne engedje be a lakásba szakemberünket, vegye fel a kapcsolatot telefonon ügyintézőnkkel!

2020.06.14.