Tovább a tartalomhoz

Keresés

Bátorság! Csengess kétszer!

Társaságunk Facebook-oldalán rendszeresen közlünk válogatásokat leolvasóink fotóiból. Ezúttal meghökkentő, vagy éppenséggel megmosolyogtató kapucsengő-feliratokból és ajtóra tűzött kiírásokból gyűjtöttünk össze egy csokorral.

A leolvasás mellett a számlák kézbesítését is végző munkatársainkat sokszor komoly kihívás elé állítják a hiányos vagy rejtjeles névtáblák, az olykor „megrázó” élményt nyújtó, vagy nem működő kaputelefonok, jelöletlen postaládák. A fejtörést okozó esetekhez képest üdítőek az olyan backdoor kommunikációs üzenetek, mint a „16:30-17:30 között dolgozatot írok!”, vagy a „Kígyóval őrzött lakás”.

A vízmérők leolvasása ugyanakkor fontos része a mindennapi életünk kényelmét biztosító víz- és szennyvíz-szolgáltatásnak; az adatok összegyűjtése és a mérőhelyek rendszeres ellenőrzése elengedhetetlen a pontos elszámoláshoz!

Munkatársaink a sok esetben nehezített terep ellenére is hatékonyan veszik az akadályokat: 2020-ban a lakások, házak 93%-ában sikerült hozzáférniük a mérőkhöz.

Hol olvasunk márciusban?

A következő hónapban a Szigeti külvárosban, a 400 ágyas klinika környékén, Rácvárosban, Patacson és Cserkúton élő ügyfeleink várhatják leolvasóink érkezését. Az időpontok megtalálhatóak minden vízdíjszámlán, illetve weboldalunkon, a Leolvasás menüpont alatt.

Leolvasóink fotógyűjteményét ide kattintva tekinthetik meg.

2021.03.02.