Tovább a tartalomhoz

Keresés

Rekonstrukció a Kővirág utcában

Március 16-tól a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. vízvezeték-felújítást végez a Kővirág utcában és környékén. A várhatóan június 15-ig tartó rekonstrukció eredményeként összesen 460 méternyi új vezeték kerül a föld alá.

Az 1975-ben épült vezetékszakaszokat elavultságuk, romló műszaki állapotuk miatt cserélik ki szakembereink. A Daru dűlő–Kővirág utca–Fülemüle utca határolt területen zajló felújítást nyílt árkos technológiával végezzük. A munkálatok ideje alatti ideiglenes útzárakról vagy parkolási tilalmakról az arra közlekedők előzetes felhívással, valamint a területen kihelyezett útjelzőkkel kapnak tájékoztatást.

Az első ütemben szakembereink a Daru dűlő 4-től a Magyarürögi vízfolyást alulról keresztezve haladnak a Kővirág utca 24-ig. Ezt követően a Kővirág utca páratlan oldalán, nagyrészt zöldterületen folytatódik a munka, egészen a 21. számig, majd az utolsó ütemben a Kővirág utca 38. alatti ingatlantól indulva a Fülemüle utca 57-ig cseréljük a vezetékeket. 

A felújítás ideje alatt az érintett fogyasztók ellátását átmeneti vízhálózattal, repülővezetékkel biztosítjuk. A technológiai okokból elkerülhetetlen vízhiányról előzetesen értesítjük ügyfeleinket.

Forgalmirend-változás: a munkálatok első szakaszában a Daru dűlő 4. előtti útszakaszt – a gerincvezetékre történő csatlakozás idejére – a forgalom elől elzárjuk, ez idő alatt a dűlő időszakosan mindkét oldalról zsákutca lesz. Kérjük, figyeljék a kihelyezett táblákat!

Köszönjük a környéken élők és a közlekedők türelmét, amellyel segítik a munkálatok megvalósulását!

2021.03.09.