Tovább a tartalomhoz

Keresés

Indul a vízműves elégedettség-felmérés

Pécsen is elindult a víziközmű-szolgáltatásra vonatkozó, kétévente ismétlődő országos felmérés. Az ügyfélszolgálati irodában, telefonon és e-mailen zajló kutatás részeként Ön is elmondhatja véleményét!

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2018 óta gyűjti a lakossági tapasztalatokat a víz- és szennyvízszolgáltatásról. A helyi szolgáltatók közreműködésével a hivatal koordinálja az országos felmérést és hozzá is futnak be az eredmények.

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. ügyfélszolgálati irodájában és telefonos ügyfélszolgálatán egy-egy naponta változó kérdés zárja az ügyintézést, így a fogyasztók azonnal értékelhetik az ügyfélszolgálati munkát a kihelyezett tableteken, illetve telefonjuk segítségével.

A két évvel ezelőtti felmérés során 15 ezer felhasználónk járult hozzá véleményével a szolgáltatások minőségének javításához. A visszajelzések alapján társaságunk több intézkedést bevezetett (például a pulthoz hívás kapcsán), amely érzékelhető eredményt hozott az ügyintézési idő csökkenésében.

Kérjük ügyfeleinket, hogy 2022-ben is segítsék munkánkat, és a szolgáltatás színvonalának növelése érdekében minél többen vegyenek részt a kutatásban.
Együttműködésüket előre is köszönjük!

 

2022.01.17.