Tovább a tartalomhoz

Keresés

Víz világnapja 2022

Két év kihagyás után újra a Pécsi Állatkertben ünnepelhettük a Víz világnapját, ahol az idén a Zoo korábbi lakóin kívül már a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. Csatornaszörny installációját is körbejárhatták a résztvevők. A március 27-én rendezett eseményen több ezer látogató vett részt.
Társaságunk ezúttal is vízosztással, vizes tematikájú játékokkal (A víz őrzője küldetés, ökopeca, óriástársasjáték), játékos csőszereléssel járult hozzá a víz ünnepére érkező vendégek kikapcsolódásához. A kicsiknek és nagyoknak szóló játékok kivétel nélkül a víz valódi értékének hangsúlyozására, a tudatos fogyasztói magatartás erősítésére irányultak.
A látogatók emellett teljes életnagyságában találkozhattak az Állatkert aulájában alig egy hete átadott Csatornaszörny installációval, a KEHOP-2.1.7-19-2019-0003 azonosító számú, "Vizes város - tudatos víz- és csatornahasználat" pályázat egyik központi elemével. A Csatornaszörny nagy népszerűségnek örvendett a családok körében, a hozzá kapcsolódó névadó pályázaton is sokan vettek részt.
Ezúton is köszönjük a részvételt minden ügyfelünknek, látogatónak!

 

 

2022.03.31.