Tovább a tartalomhoz

Keresés

Víz világnapja

Sok száz látogatóval zajlott a Víz világnapja

Vízkincstári és szennyvíztelepi látogatások, Bokortól a latrináig kiállítás, hétvégi rendezvény a Pécs ZOO-ban - többnapos eseménysorozattal ünnepeltük a víz világnapját.
2024.03.27.

Víz világheti programok a Tettyénél

A március 22-i világnaphoz kapcsolódóan a szennyvíztisztító telepen, a Damjanich utcai Vízkincstárban és a Pécsi Állatkertben tartott programokkal várjuk az iskolásokat, érdeklődőket.
2024.03.14.

Víz világnapja 2022

Két év kihagyás után újra a Pécsi Állatkertben ünnepelhettük a Víz világnapját, ahol az idén a Zoo korábbi lakóin kívül már a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. Csatornaszörny installációját is körbejárhatták a résztvevők. A március 27-én rendezett eseményen több ezer látogató vett részt.
2022.03.31.

A vízcsapon innen, a lefolyón túl… (galériával)

Véget ért a víz hete, több mint ötszáz kisdiák ismerkedett az elmúlt napokban Pécsett a vízszolgáltatás és szennyvízkezelés ritkán látott hátterével, érdekességeivel.
2015.03.27.

Víz Világnapja 2014 (galériával)

Idén is színes programokkal köszöntötte a nemzetközi zöld napot társaságunk. A 2014-es központi gondolat jegyében a víz és energia szoros kapcsolatára fókuszálva összesen mintegy nyolcszáz gyereket fogadtunk a Víz Világnapi rendezvényeken.
2014.03.22.

Megnyílt a Tettye Forrásház Zrt. Vízkincstára

Rendhagyó tanóra keretében adták át március 22-én a Tettye Forrásház Zrt. interakítv bemutatótermét a pécsi Damjanich utcai gépháznál. A víz világnapja tiszteletére kialakított kiállítás az átalakított műszaki épületben és az egykori gépház ősfás kertjében várja a látogatókat.
2013.03.22.