Tovább a tartalomhoz

Keresés

Őszi munkálatok, hibajavítások

Az aszfaltüzemek téli pihenője előtt több helyen végez útburkolat-helyreállítással járó munkálatot a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. Bálics és Makár városrészekben meghibásodott tűzcsapokat cserélnek, a Rákóczi út-Koller utca kereszteződésnél a szennyvízhálózaton dolgoznak a szakemberek.

Október 25-27. között teljes szélességű útzár mellett zajlik a Felsőmakár dűlő 6. előtt álló tűzcsap cseréje. A munkálat velejárójaként felbontott útszakaszt november 2-án egy napra ismét elzárják a forgalom elől, ekkor történik meg a burkolat végleges helyreállítása. A lezárások idején Makár és Felsőmakár városrészek a Tiborc utca felől nem lesznek megközelíthetőek, helyette északról, a Jakabhegyi útról érhető el a környék.

A fentivel megegyező időpontban a Bálics-tető dűlő 11. előtt is kicserélnek egy hibás tűzcsapot, a munkálat a Bálics-tető dűlő és a Köves köz kereszteződésének lezárásával jár, október 25-27. között és november 2-án itt nem lesz biztosított az átjárás. Ez idő alatt a Sziklás dűlő és a Bálics-tető dűlő keleti része az Erdész utca vagy a Nagyszkókói út felől közelíthető meg.

Október 27-e csütörtök 9.00 órától tervezetten november 7-ig szennyvíz-bekötővezetéket újítanak fel a a Rákóczi úton (6-os út). A munkálat idejére az Egyetem utca és a Koller utca közötti szakaszon lezárják a Rákóczi út két, belváros felé tartó sávját, az autós forgalom útszűkület mellett a két déli sávban haladhat.

Köszönjük a lakók és a közlekedők türelmét, megértését, amellyel hozzájárulnak a munkálatok gördülékeny megvalósulásához!

2022.10.20.