Tovább a tartalomhoz

Keresés

Víz világnapi tematikus hetek a Tettyénél

Márciusban a pécsi szennyvíztisztító telepen és központi telephelyünkön tartott programokkal várjuk az iskolásokat, májusban pedig a vízkincstári foglalkozások is újra elérhetőek lesznek.
Március 22-én ünnepeljük a víz világnapját. Az idei nemzetközi világnap arra hívja fel a figyelmet, hogy a vizeinket és környezetünket fenyegető válság megoldása a jó irányba tett kis lépések felgyorsításában rejlik. Mindannyian függünk a víztől, ezért mindenkinek van tennivalója ebben a kritikus időszakban. Ehhez szeretnénk támogatást nyújtani foglalkozásainkkal.
 
A világnaphoz kapcsolódóan március 20-24-e között szennyvíztisztító telepi nyílt napokkal, 27-31. között „Minden, ami víz” szabadulószobával várjuk iskolás csoportok jelentkezését. A Damjanich utcai Vízkincstár teltházas márciusi foglalkozásai után pedig májusban is megnyitjuk a kiállítást.
 
A programokról és a jelentkezés módjáról részletes felhívásunkból tájékozódhatnak.
 
A programok a KEHOP-2.1.7-19-2019-00003 azonosítószámú, „Vizes Város – tudatos víz- és csatornahasználat” projekt keretében valósulnak meg. További információ a projektről és a csatornaszörnyről: tettyeforrashaz.hu/vizesvaros
 
2023.02.28.