Tovább a tartalomhoz

Keresés

Rangos szakmai kitüntetés munkatársainknak

Idén is díjazta a Magyar Víziközmű Szövetség a víz- és csatornaszolgáltatásban hosszú idő óta tevékenykedő, kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakembereket. A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. két kollégájának munkáját is elismerték: Elter Ferencné Andrea alkalmazásgazdát és Csörnyei Csaba szennyvíztelepi művezetőt Víz Világnapi emlékéremmel tüntette ki az ágazat szakmai szervezete.

A díjakat a pécsi szakemberek március 22-én vették át Budapesten.

Elter Ferencné Andrea mérnök-informatikus 34. éve dolgozik a pécsi víziközmű-szolgáltatásban, jelenleg alkalmazásgazda munkakörben. Oroszlánrészt vállalt a 2012-ben lezajlott új vállalatirányítási rendszer implementációs projektben, a rendszer gördülékeny, sikeres bevezetésében. Szakértelmével és tapasztalatával a társaság szinte minden területének hathatós, biztos támogatás nyújt a mindennapokban.

A másik jutalmazott, Csörnyei Csaba negyedszázada járul hozzá munkájával Pécs és a környező települések szennyvizének megtisztításához. Iszapszárító és granuláló üzemeltető gépészként kezdett dolgozni a pécsi telepen, a biogázüzem építését már vezető beosztásban segítette, szakértelmére és kitartására azonban a szennyvíztisztító telep tavaly zárult, teljeskörű felújítása közben volt igazán nagy szükség. A kivitelezés négy éve alatt végig felügyelte a megvalósítás folyamatát, a minősítő vizsgálatokat és közben amatőr fotósként dokumentálta az építést. Fotóival gyakran találkozhatunk a Tettye Facebook oldalán is. Nemcsak az új kollégák betanulását segíti szakmai tanácsaival, a telepre látogató iskolás csoportok egyik állandó kísérője. 

Köszönjük mindkét szakemberünk megbízható, áldozatos munkáját, és gratulálunk az elnyert kitüntetéshez!

2023.03.27.