Tovább a tartalomhoz

Keresés

Megtévesztő csatornatisztítók

Nem először bukkannak fel trükkös csatornatisztítók Pécsen. Május első napjaiban egy mecsekoldali ingatlant kerestek fel ismeretlenek azzal az ürüggyel, hogy a környéken tapasztalt dugulás miatt, helyszínen fizetett díj ellenében vezetéktisztítást végeznek – ami végül több mint félmillió forintjába került az óvatlan felhasználónak.

Korábban is előfordult már hasonló eset, akkor több pécsi intézményt, vállalkozást károsítottak meg csatornatisztítás ürügyén. 

Ismét felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy magánterületen nem kezdeményezünk csatornatisztítást! Társaságunk csak a felhasználók előzetes megrendelésére, meghatározott díjszabás szerint végez csatornamosást, tisztítást cégek, intézmények, lakások belső szennyvízhálózatán. A megrendelt munka díját utólag, a kiállított számla alapján (átutalással vagy csekken) rendezhetik az ügyfelek, munkatársaink nem kérnek és nem szednek be készpénzt a helyszínen.

Szakembereink mindig előre egyeztetett időpontban keresik fel a fogyasztókat, és könnyen azonosíthatóak: TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. feliratú, kék munkaruhát viselnek, emellett a társaság emblémájával és azonosító számmal ellátott, fényképes igazolvány felmutatásával igazolják magukat.

Közterületen kizárólag társaságunk végezhet csatornatisztítást. Ha közterületen dugulást tapasztal, hívja diszpécserszolgálatunkat (72/421-799), a csatornatisztításért Önnek számlát fizetni nem kell.

Kérjük ügyfeleinket, legyenek körültekintőek, hogy megelőzzék az esetleges kellemetlenségeket! Érdemes mindenkinek tisztában lennie a saját hálózat tulajdonságaival is – ebben az esetben a tisztítók ötször olyan hosszú vezeték tisztítását fizettették meg a tulajdonossal, mint ami az ingatlannál rendelkezésre áll.

Amennyiben bizonytalan, hogy a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. alkalmazottai keresték-e fel, hívjon minket a 72/421-799-es számon, diszpécserszolgálatunk készséggel azonosítja a munkatársat. Visszaélés esetén tegyen bejelentést a Pécsi Rendőrkapitányságon!

2023.05.09.