Tovább a tartalomhoz

Keresés

Fővezetékhiba okoz vízhiányt Pécsen a Viktória utcában (FRISSÍTVE)

Frissítés: Szakembereink kicserélték a sérült vezetékszakaszt, a szolgáltatás csütörtök délelőtt helyreállt. *** A Viktória utca 15. előtti szakaszon több helyen is elrepedt egy 200 mm átmérőjű fővezeték, ami vízhiányt okoz a Viktória utca 1-3-5-7. és 9-11-13-15-17. számú társasházakban.

A javítás idejére a helyszínen tartózkodó tartályautó biztosítja az ivóvizet, a hiba elhárításáig ügyfeleink megértését és türelmét kérjük!

Forgalomkorlátozás: a meghibásodás miatt a Viktória utca 15. előtti útszakaszt kb. 15 méter hosszan teljesen elzárták a forgalom elől, a helyreállítás ideje alatt ezt a részt parkolásra sem lehet használni. 
Mivel a csőtörés során nagy mennyiségű víz folyt el, a szakemberek megvizsgálják, hogy a feltörő víz alámosta-e az útburkolatot. A kb. 100 négyzetméter nagyságú út helyreállítása után várhatóan az október 9-i héten áll helyre a megszokott forgalmi rend.
Addig is a Viktória utca 
Maléter Pál útról és a Varsány utca irányából megközelíthető, de déli irányból zsákutcává válik. A Berek utcában ideiglenesen mindkét irányba lehet közlekedni.  

2023.09.21.