Tovább a tartalomhoz

Keresés

Óriásplakátok a Széchenyi téren

Analitikus, biogáz, építő-, geodéta, hálózatüzemeltetési, informatikai, irányítástechnikai, szennyvízkezelési, tervező, üzemirányítási, villamos – felsorolni, végigolvasni sem könnyű a nálunk dolgozó mérnökök szakterületeinek ABC-sorrendbe szedett listáját.

Többek között ezekről a szakterületekről, az ott dolgozók munkájáról is szól az a három óriásplakát, amely további 117 darab, 3 méter széles tabló társaságában várja a látogatókat a Széchenyi téren, szeptember 28. és október 12. között a „Mérnök vagyok – mérnök leszek” kiállításon.

A Baranya Vármegyei Mérnöki Kamara szervezésében négyévente rendezett poszterexpón a mérnöki munka szépségeit közvetlenül vagy közvetetten, fotókkal, szövegekkel illusztráló plakátokat a Pécsen mérnöki munkát végző vállalatok mellett a mérnöki képzésben részt vevő intézmények, szakmai szervezetek állították össze. A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. poszterszigetén társaságunk tevékenységeiről, működéséről, feladatairól, vagy a pályakezdők részére nyújtott lehetőségekről tudhatnak meg hasznos információkat az érdeklődők.

2023.09.29.