Tovább a tartalomhoz

Keresés

Május 22-én átmeneti vízhiány várható Donátus, Bálics, Szkókó városrészekben

Április végén meghibásodott a Bárány tetői víztároló töltő-fogyó vezetéke, amely kiterjedt vízhiányt okozott a környéken. Az összetett, többlépcsős javítás részeként szakembereink május 22-én ideiglenes vízellátást építenek ki a hegytetőn annak érdekében, hogy a vezeték végleges, halaszthatatlan hibajavítása ne járjon hosszú szolgáltatáskieséssel a területen.

A munkálat szükségessé teszi a vezeték átmeneti kizárását a hálózatból, az átépítés ideje alatt vízhiányra, nyomásesésre kell számítani a Magyarürögi út és az Erdész utca közötti területeken. A vízellátás május 22-én szerdán biztosan szünetel 9:00 és 13:00 óra között a következő utcákban: Kisdeindoli dűlő, Kisdeindol köz, Szilvás köz, Epres köz, Körtés köz, Barackos köz, Mandulás köz, Kisszkokó dűlő, Kőbánya dűlő, Csortos Gyula út, Bárány út

A szakemberek a délelőtti órákra ütemezték a beavatkozást, hogy az az ott élők számára minél kevesebb kényelmetlenséget okozzon. Kérjük, hogy aki a reggeli órákat követően is otthon tartózkodik, gondoskodjon előre a háztartási és higiéniai célokra szükséges vízmennyiség tartalékolásáról.

A kiegyensúlyozott vízminőség a munkálatot követően gyorsan visszaáll; a javítás következő fázisa már nem jár vízhiánnyal.

Köszönjük ügyfeleink megértését és türelmét, amellyel hozzájárulnak a munkálat sikeres megvalósulásához!

2024.05.16.