Tovább a tartalomhoz

Keresés

Megtévesztő csatornatisztítók

Újra trükkös csatornatisztítók bukkantak fel Pécsett. Ismeretlenek azzal az ürüggyel keresnek meg fogyasztókat, hogy a Tettye Forrásház Zrt. megbízásából végeznek vezetéktisztítást, amelyért aztán a helyszínen több tízezer forintos díjat is elkérnek. Korábban is előfordult már hasonló csalássorozat, akkor több pécsi intézményt, vállalkozást károsítottak meg csatornatisztítás ürügyén. képen: A Tettye Forrásház Zrt. cégünk logójával ellátott, korszerű járművekkel végzi a csatornatisztítást


Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Tettye Forrásház Zrt. magánterületen nem kezdeményez csatornatisztítást! Társaságunk csak a fogyasztók előzetes megrendelésére, meghatározott díjszabás szerint végez csatornatisztítást belső szennyvízhálózaton. A megrendelt munka díját utólag, számlán rendezhetik ügyfeleink, munkatársaink nem szednek be készpénzt a helyszínen.
Szakembereink egyeztetett időpontban keresik fel a fogyasztókat, hívatlanul nem, és a csalókkal ellentétben könnyen azonosíthatóak: Tettye Forrásház Zrt. feliratú kék munkaruhát viselnek, emellett emblémánkkal és azonosító számmal ellátott, fényképes igazolvánnyal rendelkeznek.

Közterületen kizárólag a Tettye Forrásház Zrt. végezhet csatornatisztítást. Ha közterületen dugulást tapasztal, hívja társaságunk diszpécserszolgálatát (72/421-799), a csatornatisztításért Önnek számlát fizetni nem kell.

Arra biztatjuk ügyfeleinket, legyenek körültekintőek, hogy megelőzzék az esetleges kellemetlenségeket! Amennyiben társaságunkra hivatkozva Önt is megkeresték, kérjük, jelezze diszpécserszolgálatunkon (72/421-799), és juttasson el hozzánk minden olyan információt, ami segíthet a rendőrségnek az eset felderítésében.

2010.09.15.